Moştenirea sexy de la Pamela Anderson: Cum arată fiul vedetei


 

Într-un interviu acordat publicației Just Jared Jr, Dylan Jagger Lee a vorbit despre cariera muzicală pe care o țintește și despre viața sa personală. "Mi-am găsit stilul și cred că am ceva de arătat. Din fericire, la anul voi debuta. Abia aștept!", a declarat el, încadrându-și stilul în linia pe care activează Flume, Major Lazer și The Chainsmokers.

Întrebat despre viața sa amoroasă și despre ce caută la o fată, tânărul a răspuns: "Să fie o fire isteață...

Aș spune că trebuie să fie îndrăzneață și amuzantă. Și să arate... îmi plac ochii șateni."

Părinții lui Dylan s-au căsătorit în februarie 1995, la doar 96 de ore după ce s-au văzut prima oară. Trei ani mai târziu, tot în februarie, Pamela Anderson și Tommy Lee, fondatorul trupei heavy metal Mötley Crüe, au divorțat. Dylan mai are un frate mai mare, Brandon Thomas Lee, în vârstă de 20 de ani.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.".
Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy, notează Mediafax. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod