Prințesa Diana, Kate Middleton

Moștenirea Prințesei Diana: 6 reguli de neclintit pe care le-a schimbat în bine

5. Nu se ferea să-și arate sentimentele


Presa era mereu pe urmele ei. Paparazzii ar fi ucis pentru o poză tare cu ea. Și totuși, Lady Di continua să fie sinceră cu reporterii, uneori prea mult, iar asta o costa. În 1995, ea a acordat un interviu secret în care a vorbit despre problemele din căsnicia sa. La scurt timp, a urmat divorțul.
Diana nu se sfia să vorbească despre problemele sale, să-și împărtășească fericirea și emoțiile, ceea ce era neobișnuit atunci pentru cineva din familia regală.

Din fericire, căsniciile fiilor ei sunt mult mai fericite decât a fost a ei.

William și Kate publică fotografii cu copiii lor, sunt amabili și sinceri în relația cu presa și cu publicul. Iar Diana ar fi fost foarte mândră de soțiile băieților ei - Kate Middleton și Meghan Markle îi urmează exemplul, dând dovadă de decență, eleganță și sensibilitate în aparițiile publice. Abia intrată în familia regală, Meghan și-a păstrat firea deschisă, povestind despre relația sa cu Harry.
Toate acestea ar fi fost mai greu de acceptat dacă Diana nu ar fi pavat drumul despre deschidere, notează Bright Side.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod