Prințesa Diana, Kate Middleton

Moștenirea Prințesei Diana: 6 reguli de neclintit pe care le-a schimbat în bine

4. Diana era foarte apropiată de oamenii obișnuiți


Nu-i un clișeu, chiar așa era - după ce a devenit prințesă, atitudinea ei nu s-a schimbat cu nimic: Diana a vizitat spitale și centre sociale, strângea și făcea donații, a intrat într-o leprozerie, a militat pentru eliminarea minelor antipersonal, i-a sprijinit pe cei bolnavi de SIDA și i-a sprijinit pe cei fără adăpost și pe cei suferinzi, într-un mod sincer, lipsit de orice interes.

Oamenii au simțit că are o inimă mare și au îndrăgit-o imediat.

De aceea au numit-o "Prințesa inimilor". Curând, ea l-a eclipsat pe Prințul Charles și a devenit un simbol al monarhiei britanice. Nimeni nu a mai fost atât de apropiat de oamenii simpli așa cum a fost ea.

Deși protocolul regal interzice atingerea unui membru al familiei, Prințesa Diana a încălcat des regulile și îi îmbrățișa pe copiii și pe oamenii bolnavi.
William și Harry urmează exemplul mamei lor, dedicându-se acțiunilor caritabile și îmbrățișând deseori copiii și pacienții din spitale.
Iar uneori acceptă să și facă selfie-uri.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod