Morar si Buzdugan: "Facem ziua indragostitilor impreuna...

...muncind". In goana aceasta dupa cadouri, inimioare de plus, papitoiaie care sa-i spuna iubitului sau iubitei tale cat de mult il/o iubesti (eventual chiar in locul tau), uitam ce este cu adevarat important.
...muncind". In goana aceasta dupa cadouri, inimioare de plus, papitoiaie care sa-i spuna iubitului sau iubitei tale cat de mult il/o iubesti (eventual chiar in locul tau), uitam ce este cu adevarat important. De ce simtim nevoia sa sarbatorim cu atata patos Ziua Indragostitilor, mai ales ca este o sarbatoare importata? Oare nu mai avem destul timp sa ne aratam dragostea? Oare avem nevoie de acest "reminder" din cauza faptului ca suntem prea ocupati? Este un trend si noi suntem turma?

Pentru ca am vrut sa aflu cum sta treaba cu aceasta sarbatoare, am discutat cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan.
Am vrut sa stiu daca sarbatoresc, daca sunt pro sau contra sau daca rutina de zi cu zi le este data peste cap de aceasta Zi a Indragostitilor.

"Iesi din turma. Fii tu insuti"

Acesta este sloganul dupa care se ghideaza Daniel Buzdugan atunci cand vine vorba despre aceasta sarbatoare.

Este importanta aceasta zi pentru tine?


Nu, ii las pe cei care fac parte din restul lumii sa se distreze, sa se iubeasca, sa se manifeste asa cum vor ei. Mie, in general, nu-mi plac lucrurile astea pe care le face toata lumea. Fie ca este vorba despre 14 februarie sau despre oricare alta zi.
Nu stiu daca am sarbatorit cu iubita vreodata. Nu-mi amintesc sa fi iesit undeva sau daca am dus-o la restaurant, special pentru ca era 14 februarie. Ziua Indragostitilor si tot ce inseamna ea sunt evenimente previzibile, iar mie nu-mi plac lucrurile previzibile. Ca o dovada in acest sens, anul acesta de 14 februarie, sunt la Bacau, impreuna cu Mihai, unde prezentam un eveniment care are loc la mall-ul de acolo. Deci: facem ziua indragostitilor impreuna!

Ce parere ai despre modul in care este sarbatorita aceasta zi in Romania?


Mi se pare penibil si de prost gust sa-ti strigi iubirea doar pentru ca este 14 februarie. I-am auzit pe multi ca s-au interesat sa-si cumpere bilete pentru Paris sau Venetia.
Imi imaginez ca o sa fie o inghesuiala si o ingramadeala, incat nici nu o sa poti simti fiorii dragostei, altfel decat in oricare alta zi.

De ce crezi ca romanii sunt atat de deschisi in fata acestei zile, care pana la urma este importata?


Ca intotdeauna, ce-i al altuia este cel mai bun. Acest parfum occidental pe care il are aceasta zi, o face sa fie mai frumoasa. Este vorba de marketing. Totul este o reclama.

Ce n-ai face intr-o zi in care toata lumea sarbatoreste iubirea?


Cu siguranta, nu as lua flori in ziua respectiva si nu as incerca sa fiu mai bun si mai iubitor decat in alte zile, doar pentru ca este Valentine's Day. Cred ca Ziua Indragostitilor poate fi sarbatorita in orice alta zi din luna.
Cred ca cele mai placute lucruri si zile sunt acelea in care te duci si ii spui iubitei: "Uite, am doua bilete de avion, plecam undeva departe weekend-ul asta. Hai, fa-ti bagajele pentru ca in cateva ore zburam". Acest lucru se poate intampla si de 1 aprilie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorica pe 13 Feb 2009, 09:41
    ziua indragostitilor

    la noi se serbeaza mai mult de dragobete aceasta zi a indragostitilor decat sarbatoarea aceasta americana care a venit si la noi,cei ce se iubesc si se respecta asi fac cadouri deosebit de frumoase in aceasta zi pe 24 feb.de dragobete

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod