Monica Columbeanu şi Brigitte Sfăt: Cine-i cea mai tare?

Războiul unor fete sexy şi ambiţioase. Nimeni nu ştia nimic despre ele până nu au ajuns în brațele unor bărbați bogaţi. Fiecare dintre ele şi-a depăşit condiţia, nu înainte însă de a fi implicate în scandaluri care au pus pe jar opinia publică. Monica Columbeanu şi Brigitte Sfăt spun povestea Cenuşăresei care, până la final, reuşeşte să tragă lozul cel mare.
Războiul unor fete sexy şi ambiţioase. Nimeni nu ştia nimic despre ele până nu au ajuns la braţul unui bărbat potent din punct de vedere financiar. Fiecare dintre ele şi-a depăşit condiţia, nu înainte însă de a fi implicate în scandaluri care au pus pe jar opinia publică. Monica Columbeanu şi Brigitte Sfăt spun povestea Cenuşăresei care, până la final, reuşeşte să tragă lozul cel mare. Chiar dacă în aparenţă vieţile lor sunt complet diferite, luate la bani mărunţi cele două starlete au multe elemente comune. Interesant este de văzut care dintre cele două este mai tare. Eva.ro a făcut un "inventar" al vieţilor celor două şi, la final, le-am punctat. Află care este rezultatul...

1. Poze sexy


Monica Columbeanu

Personaj principal în majoritatea pictorialelor realizate de revistele din România, dar şi al emisiunilor de divertisment, Monica Columbeanu a fost imortalizată în tot felul de ipostaze. De la rochie de mireasă, la ţinută sport. De la outfit de iarnă, până la lenjerie intimă, însă niciodată nu a fost văzută nud, în toată splendoarea ei. Pentru acest lucru Moni primeşte trei stele.




Brigitte Sfăt

Actuala iubită a lui Ilie Năstase a fost mai dezinvoltă decât contracandidata ei şi, în anul 2000 a acceptat oferta celor de la Playboy şi s-a lăsat admirată în toată splendoarea ei. Întrebată într-o emisiunea TV dacă ar mai accepta să pozeze în astfel de ipostaze, bruneta a răspuns fără ezitare: "Încă mă mândresc cu felul cum arăt şi nu consider asta un lucru ruşinos". La acest capitol, Eva.ro îi acordă timişorencei două stele.




2. Închisoare


Monica Columbeanu

”Scorpia” de la Izvorani a fost pe punctul să simtă pe pielea ei ce înseamnă să stai la închisoare. Anul trecut, pe numele vedetei a fost alcătuit un dosar penal, în care era acuzată că l-ar fi călcat intenţionat pe un paparazzo care o fotografia. Partea vătămată a povestit că Moni s-a urcat la volan, l-a lovit la genunchi, după care l-a urmărit cu poliţia. Acesta nu a fost singurul incident din viaţa doamnei Columbeanu, care implică poliţia, pentru că în septembrie 2009 vedeta a fost surprinsă de radar, în centrul Capitalei, circulând cu 121 kilometri pe oră. Pentru aceste fapte, Miss Columbeanu primeşte 2 stele.




Brigitte Sfăt

Timişoreanca a fost acuzată, în 2004, de instigare la lipsire de libertate şi tâlhărie. După cele 185 de zile petrecute în arestul poliţiei Timiş, Sfăt a fost găsită vinovată şi condamnată la trei ani şi şase luni de închisoare, din care a executat numai jumătate, fiind eliberată în 2006 pentru bună purtare. Brigitte Sfăt a ajuns după gratii după ce a angajat doi interlopi timişoreni să-i aplice o corecţie serioasă unui fost gestionar al afacerilor ei. Din cauza comportamentului agresiv, doamna Sfăt primeşte o stea la această categorie.




3. Copii


Monica Columbeanu

Diva, plecată astăzi peste hotare, are o fetiţă de 4 ani, rodul căsniciei cu milionarul Irinel Columbeanu. Monica avea 20 de ani când a adus-o pe lume pe Irina. Pentru curajul de care a dat dovadă, mămica Monica Columbeanu primeşte patru stele.




Brigitte Sfăt

Actuala iubită a lui Ilie Năstase are doi copii, din două căsnicii. Băieţelul, Robert, are 10 ani şi este rodul iubirii dintre Brigitte şi omul de afaceri Octavian Sfăt. Fetiţa Sara, are 4 ani, şi este fiica lui Ovidiu Torj, cel de-al doilea soţ al vedetei. Copiii îi aduc afaceristei cinci stele.




4. Succes


Monica Columbeanu

Monica Columbeanu are o carieră înfloritoare, care a crescut extrem de repede. Secretul ei, Irinel Columbeanu, cel care i-a pus la picioare toate relaţiile, dar şi banii de care avea nevoie pentru a se realiza. La puţin timp după ce l-a cunoscut pe milionarul de la Izvorani, Moni devenea cap de afiş la toate evenimentele mondene, pion principal în prezentările de modă ale celor mai cunoscuţi designeri de la noi, dar şi gazda unui show de televiziune difuzat în prime-time la B1 TV. Acum Monica Columbeanu a plecat în SUA, unde se perfecţionează şi încearcă să-şi clădească o carieră la fel de solidă ca şi cea de aici. Pentru consecvenţa de care a dat dovadă de-a lungul celor cinci ani de când se află în atenţia opiniei publice, Monica Columbeanu primeşte cinci stele.




Brigitte Sfăt

Frumoasa timişoreanca a câştigat în 2003 concursul Top Model România Of the Year şi a fost una dintre cele zece finaliste la Top Model of the World. În 2004 a pozat pentru "Playboy", pentru ca mai apoi să devină soţia unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Timişoara, Octavian Sfăt. După decesul acestuia, tânăra de 25 de ani a preluat afacerile estimate la câteva milioane de dolari - cluburi, restaurante şi discoteci. În foarte puţin timp a devenit una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de pe malul Begăi, însă declinul a început din momentul în care starleta a fost arestată. Acum a revenit în atenţia opiniei publice, după ce l-a cunoscut pe Ilie Năstase. În prezent, Sfăt conduce un lanţ de saloane de înfrumuseţare în Timişoara, după cum spune ea, cel mai important lanţ de acest fel, dar şi un restaurant de lux. La acest capitol, Brigitte Sfăt este "fericita" posesoare a trei stele.




25 Februarie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • coni pe 28 Iul 2011, 11:01
    Bravo Brigitte

    Bravo Briigitte esti foarte tare. Asta pentru ca se trage dintr-o familie super si nu numai! Bravo Brigitte!

    0
    0

  • lucia pe 26 Feb 2011, 20:46
    foaaaaarte interesant

    asa...si?? altceva mai interesant nu serviti in menu?

    0
    1

  • aniela pe 25 Feb 2011, 19:18
    aniela

    Monica e o super femeie !! bravo mony

    0
    3

  • tanya pe 25 Feb 2011, 18:07
    monica

    ai ai ai ai,,,,monika asta e cam un pik rautacioasa,,,,

    3
    0

  • thomas pe 25 Feb 2011, 16:18
    barbati manipulati

    Mare pacat de acesti barbati ;slabi' care se lasa manipulati de asemenea femei fara scrupule, niste individe,neica nimeni care au un singur scop si pe care ei il descopera mai tirziu dar vor plati scump.Da, dovada lipsei de ratiune, demnitate,moralitate si a credintei se plateste,indiferent citi bani ai adunat, ajungi sa-i imparti cu aceste 'cenusarese',de fapt conturile reprezinta magnetul relatiei pentru ele.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod