Monica Bellucci sfidează timpul: Actriţa arată impunător la 52 de ani

Monica Bellucci a venit la gala Met la braţul lui Valentino


Supranumită "Oscarurile Coastei de Est", gala anuală Met organizată de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York are încasări de milioane de dolari. În 2016, de exemplu, biletele la eveniment au costat circa 30.000 de dolari de persoană, încasările totale fiind de 13,4 milioane de dolari, iar în 2015 s-au strâns mai mult de 12 milioane de dolari pentru Institutul de Costume al Muzeului de Artă Metropolitan.

În ciuda preţului piperat, este una dintre cele mai dorite petreceri şi una dintre cele mai greu de accesat, notează Mediafax.

Preşedintele evenimentului exclusivist unde s-a intrat numai pe bază de invitaţie este editorul SUA al revistei Vogue, Anna Wintour, care a organizat gala pentru aproape 20 de ani și care aprobă personal lista cu cei 600 de participanți. Anul acesta, biletul de intrare a costat tot 30.000 de dolari, iar închirierea unei mese a costat 275.000 de dolari, relatează Daily Mail.


Ediția din acest an i-a adus un omagiu excentricei stiliste japoneze Rei Kawabuko și firmei sale Comme des Garcons, considerată una dintre cele mai influente mărci din lume timp de 50 de ani pentru neobișnuitele sale creații remarcate prin volum și o constantă inovație. Printre celebritățile prezente s-au numărat Rihanna, Madonna, Katy Perry, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Anna Wintour și o lungă listă de top-modele, cântăreți și vedete de la Hollywood.

Kawakubo, 74 de ani, a inspirat creatori de modă precum Karl Lagerfield și Dries Van Noten și este a doua stilistă după Yves Saint Laurent, omagiată în timpul vieții de Gala Met, notează Agerpres.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 11 Oct 2017, 08:04
    Monica Bellucci sfidează timpul

    ”Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine", ce să zic?! Dacă tăcea, pentru mine, rămânea frumoasă, bine întreținută și conservată, dar așa m-a convins că și-a neglijat neuronii și și-a antrenat hormonii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod