Momentul în care milionarul Ben Goldsmith a pierdut tot ce avea mai de preț: Fiica lui de 15 ani a murit în timp ce el juca cricket

Ben a primit lovitura vieții lui, după moartea fiicei sale, Iris Annabel


Iris era primul copil al omului de afaceri Ben Goldsmith și al fostei lui soții, Kate, care au o avere comună de peste 300 de milioane de lire sterline (333,7 milioane de euro). Fostul cuplu mai are doi băieți - Frank, în vârstă de 13 ani, și Issac, în vârstă de 11 ani.

Ben s-a căsătorit cu Kate, deținătoarea unui imperiu bancar multimiliardar al familiei Rothschild, în 2003. Cei doi s-au despărțit în 2012, când ea a început o relație cu rapperul american Jay Electronica, al cărui nume real este Timothy Elpadaro Thedford.

Ben și Kate au avut o despărțire cu scandal.

Se spune că el ar fi pălmuit-o și ar fi lovit cu piciorul o jucărie a unuia dintre copii când a descoperit mesajele dintre soția lui și amantul acesteia. Milionarul a scăpat atunci cu o amendă, dar disputa s-a întins pe Twitter, unde rapperul l-a numit "ipocrit nenorocit" pe Goldsmith și l-a amenințat că o să-i facă o vizită. Ben a replicat și el online, acuzând-o pe Kate că a angajat o firmă de PR pentru a se ocupa de prezentarea în media a divorțului. "Ce ar fi să se concentreze pe copiii ei devastați?", a scris milionarul.

După divorț, Jay Electronica s-a mutat înapoi în SUA, iar Kate a rămas la Londra în perioada în care copiii aveau școală, pentru a-i lua și a-i duce la cursuri.

La doi ani după divorțul de Kate, Ben Goldsmith s-a căsătorit cu Jemima Jones, deținătoarea unei companii de catering, cu care are doi copii mici, Eliza și Arlo.

"Ben nu putea avea mai multă fericire în acest pas din viața lui, cu o nouă soție și doi copii.
Deși a avut mai multe provocări în viață, familia și copiii lui au fost mereu pe primul plan. Ceea ce s-a întâmplat a fost un șoc total, este un accident ciudat și oribil"
, a declarat un prieten.

Ben Goldsmith a fost numit anul trecut director non-executiv la Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale al Guvernului Marii Britanii și este consilier al ministrului Mediului, Michael Gove. El este și purtător de cuvânt al fundației JMG a familiei Goldsmith, care strânge fonduri și acționează pentru protejarea mediului.



Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod