Moment greu pentru Oprah Winfrey: Mama vedetei a murit de Ziua Recunoștinței

În ciuda unei relații dificile cu mama ei, Oprah nu a uitat-o când a devenit celebră


Au fost ani grei pentru Oprah și mama ei. Viitoarea vedetă a fost violată și abuzată de apropiații familiei, care nu au fost identificați public, în timp ce ea trăia cu Vernita în Milwaukee. În 1968, după ce a rămas gravidă la doar 14 ani, Oprah s-a mutat apoi în Nashville pentru a locui cu tatăl ei. A născut un băiat care a murit după o săptămână, înainte ca ea să fie externată din spital, astfel că n-a avut nici măcar bucuria de a-l ține o dată în brațe.

Oprah a mai avut doi frați vitregi din partea mamei - Jeffrey, care a murit de SIDA în 1989, și Patricia, care s-a stins în 2003.

Ea este cea care a vândut în 1990 tabloidului National Enquirer, pentru 19.000 de dolari, povestea despre sarcina lui Oprah.

Oprah mai are o soră vitregă care, coincidență, se numea tot Patricia, și de existența căreia a aflat abia în 2010. Ele s-au întâlnit pentru prima oară chiar în acel an, de Ziua Recunoștinței. În 2011, Patricia a participat la talk-show-ul vedetei, alături de mama lor, Vernita, depănând împreună amintiri. Winfrey i-a spus atunci mamei sale să nu se mai gândească la ce a fost: "Poți să lași rușinea asta să se ducă."

Din cauza relației sinuoase pe care a avut-o cu mama ei, Oprah a mărturisit că a ales să nu mai facă niciodată copii pentru că nu i-ar crește bine.
Dar Vernita a declarat cândva că a trăit cel mai frumos moment din viața ei când a văzut-o pe Oprah în filmul lui Steven Spielberg, "The Color Purple"", din 1985.

După ce a cunoscut succesul ca realizatoare de televiziune, Oprah Winfrey și-a susținut permanent mama. "Când am devenit bogată, toată lumea îmi spunea că trebuie să am grijă de ea. Și mama vroia să am grijă de ea. Iar eu mă întrebam ce simt pentru mama. Și încă nu știu. Dar codul meu moral spune, pe scurt, să fac ce e bine.
Așa că am făcut ce trebuie, cu simț de răspundere. E felul meu de a spune: <<Mulțumesc că ai avut grijă de mine>>. Chiar dacă au fost vremuri când cred că ai fi putut face mai bine lucrurile, ai făcut tot ce știai tu mai bine"
, a mărturisit vedeta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod