Mofturi de vedeta

Mofturi de vedeta

Imagineaza-ti ca ai o noua sluja si directorul de resurse umaneiti spune in prima zi "Ai dori ceva special pentru masa de pranzsau o decoratie deosebita in birou?". Iar tu ii poti cere oricesi... abracadabra - dorinta se indeplineste! "File mignon" in fiecarezi? Nici o problema! Peretii biroului plini de fotografiile lui BradPitt? Asa sa fie! In regula. Orice pentru tine, scumpa domnita...

Cu starurile sta astfel treaba. Cand merg la "serviciu", mai exact suntplecate in turnee sau filmeaza pentru un film, li se fac toate voile. Lise potiveste foarte bine zicala "ai cerut, ai primit".

De exemplu Madonna, fata cea materialista, aflata de curand la o vilain Italia, a dorit intuneric bezna in jurul ei. Astfel au fost stinsetoate luminile din gradina. Si de ce crezi oare ca a dorit ea acestlucru? Pentru a vedea stelele, ce zici de asta?

Alt exemplu este "printesa" Britney Spears, care in ultimul turneupop a cerut sa i se ofere sapte cabine in care sa se schimbe pentrufiecare spectacol in parte. Fiecare a trebuit sa fie foarte curata sibine pazita. La ce i-or fi trebuit sapte pentru fiecare spectacol numaiea stie!

Deloc surprinzator, diva Jennifer Lopez este pretentioasa tottimpul. Inainte de a-si face aparitia in public drumul ei trebuie presaratcu petale de gardenie, iar la hotel, asternuturile trebuie sa fie musaidin bumbac egiptean. Si mai mult, de curand la spectacolul Royal Varietydin Londra a cerut sa fie mai bine pazita decat regina. Insa politistiibritanici i-au raspuns pretentiosului star: "Daca securitatea este destulde buna pentru regina, atunci este buna si pentru tine."

Cele trei fete de la Destiny's Child refuza in turnee sa foloseascapahare de plastic si cer intotdeauna turta dulce proaspata si un borcancu miere.

Diva pop Mariah Carey are pretentia ca sa fie cineva mereu prezent pentrua-i inmana prosopul atunci cand iese din baie. Si mai mult, atunci candisi face aparitia intr-un loc public cere ca toate posterele cu rivalelesale sa fie indepartate - in special cele ale Christinei Aguilera.

Si ca tot am adus vorba de domisoara Aguilera, aceasta a insistat safie escortata de politie. Si asta nu pentru siguranta, ci pentru ca nudoreste sa-si piarda prea mult timp cu traficul.

Cantareata country Shania Twain, inainte de a merge undeva, doreste sastie daca vor mai fi si caini prezenti. Asta pentru ca doreste sa iladuca cu ea si pe cainele sau "de urma".

Fosta colega a celor de la Spice Girls, Geri Halliwell a cerut sa fiecuratat un intreg etaj la Hotelul Hilton pentru a evita sa se "ciocneasca"cu cei din grupul pop Steps. Si atunci cand a filmat pentru topul britanicin Orientul Mijlociu in noiembrie anul trecut, a cerut aer conditionatin cort, un frigider in cabina de machiaj (aflata in desert) plin culapte de soia si suc de fructe si un computer cu acces la internet.


continuare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod