Modă: 5 accesorii bărbăteşti pe care o femeie le poate purta de Sărbători

Versatilitatea produselor vestimentare propuse de Adina Buzatu a determinat şi femei de succes să îşi completeze garderoba de la Trends cu obiecte vestimentare precum papioane, bretele, pălării sau chiar cămăşi şi sacouri.

Pentru a transforma o ţinută vestimentară obişnuită într-una plină de originalitate şi personalitate, stilistul Adina Buzatu recomandă adaptarea unor accesorii masculine la ţinutele feminine.

Bretelele sunt pata de culoare care aduc un plus de originalitate, purtate la cămăşi şi tricouri. „Pentru a scoate din anonimat o ţinută office, recomand o pereche de bretele colorate, purtate cu o fustă conică şi un top neutru“, spune Adina Buzatu.  

Accesoriile precum butonii, papionul, eşarfele sau pălăriile pot completa ingenios numeroase tipuri de vestimentaţie. „Butonii înnobilează şi cea mai banală cămaşă, iar modelele diverse, colorate pot refelecta discret personalitatea purtătoarei“, adaugă stilistul.

Butonii, alături de papion sau o eşarfă Ascot, pot completa ingenios o ţinută compusă dintr-o cămaşă albă şi o pereche de jeanşi boyfriend.



Eşarfele Ascot pot scoate în evidenţă o ţinută de birou, purtate la cămaşă şi o vestă. Pentru timpul liber, înnodată strâns la un tricou simplu şi o pereche de jeanşi  sau pentru nonconformiste ca bandană.



Papioanele şi cravatele pot schimba radical aspectul unei ţinute de birou, şi pot accesoriza, în egală măsură o ţinută de seară.

Un look boho va fi pus în valoare de o pălărie Borsalino şi un mix de brăţări purtate cu un ceas masculin.

15 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod