Moartea lui Michael: intrebarile la care trebuie sa se raspunda

Nimeni pare sa nu stie nimic, familia vrea sa afle raspunsuri, autopsiile se confirma una pe alta, dar nu vin cu nimic nou, iar adevarul nu iese la iveala.
Nimeni pare sa nu stie nimic, familia vrea sa afle raspunsuri, autopsiile se confirma una pe alta, dar nu vin cu nimic nou, iar adevarul nu iese la iveala. Nimeni nu stie cu exactitate de ce a murit Michael Jackson.

Zilele trecute, Joe Jackson - tatal lui Michael, le-a spus jurnalistilor ca are foarte multe nelamuriri cu privire la moartea fiului lui, adaugand: "Nu-mi pot da seama ce s-a intamplat cu adevarat, dar oricum nu-mi prea place". Listei lungi de motive conform carora moartea starului pop se aseamana cu moartea lui Elvis Presley, i se adauga si acest mister.
Au trecut mai bine de 30 de ani de cand Elvis s-a stins si inca se mai fac anchete care sa stabileasca exact ce s-a intamplat. Acelasi lucru se intampla si cu Michael si probabil ca se va intampla si in viitor.

Cei de la Dailymail au publicat o serie de intrebari care planeaza asupra mortii artistului.

De ce a intarziat asa de mult apelul la 911?


Telefonul la 911 a fost efectuat la 50 de minute dupa ce i s-a facut rau lui Michael. Se pare ca cel care a sunat a fost Teddy, un agent de paza, care acum trebuie sa explice de ce nu a spus ca era vorba de Michael Jackson, in loc sa spuna ca este vorba despre "un domn" de 50 de ani.
Se presupune ca daca s-ar fi stiut ca este vorba despre artist, lucrurile ar fi mers mult mai repede.

Cine i-a administrat lui Michael doza finala?


Nu este nevoie sa se precizeze de fiecare data cat de periculoase erau cocktail-urile facute din analgezice si antidepresive, pe care le consuma Michael, oricine isi poate da seama. Intrebarile sunt urmatoarele: Michael le lua singur sau ii erau administrate de doctorul Conrad Murray, medicul pe care tocmai il angajase ca sa-l asiste pe toata perioada concertelor pe care le avea de urmat? Mai exista supozitia ca medicamentele i-ar fi fost prescrise de doctorul Tohme Tohme, un apropiat al artistului, despre care s-a aflat ulterior ca nu avea nicio pregatire medicala.

A fost vorba de sinucidere?


Nu mai este un secret ca Michael Jackson trecea printr-o perioada foarte grea, era foarte stresat din cauza celor 50 de concerte pe care le avea de sustinut la Londra. Artistul nu era foarte sigur ca poate duce programul la bun sfarsit si se indoia de capacitatea lui fizica de a face aceste lucru.
Chiar a fost auzit, cu cateva zile inainte sa moara, confesandu-se unui prieten: "Mai bine as muri. Nu mai pot fi cel dinainte. Sunt terminat". Perfectionist din fire, multi se intreaba daca nu cumva Michael a preferat sa iasa asa din... scena, decat sa se faca de ras.
1 Iulie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 17 Aug 2009, 18:19
    te iubim Michael!

    Michael isi DORA FANII..CHIAR II IUBEA LA NEBUNIE, PENTRU EI ERA CAPABIL DE ORICE....Niciodata nu i-ar fi parasit asa...cert este ca "cei care l-au omorat"..stiau prea bine ca valora mai mult mort decat viu!Ar fi bine sa va documentati despre ..cei care i-au fost apropiati lui Michael ..ex.m. avram....si restul....

    1
    0

  • cristina cimpoes pe 26 Iul 2009, 20:16
    Michael jackson

    Michael si-a asigurat acolo sus un loc foarte bun deoarece el a facut foarte multe acte de caritate s-a gandit mai mult la altii decat la el...Ai fost cel mai bun din toate punctele de vedere...JOS PALARIA MICHAEL JACKSON ....TE IUBIM.

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 14 Iul 2009, 13:27
    EVA

    si eu va multumesc pt raspuns

    1
    0

  • ileana.voicu pe 10 Iul 2009, 10:09
    @gabrielaa17

    Buna dimineata. Daca ai urmarit acest subiect, ai putut observa ca informatiile care au venit au fost contradictorii. Eva.ro a urmarit acest subiect si a relatat in timp real ce se intampla. Sursele pe care le-a folosit in articolele pe care le-a publicat in timpul care s-a scurs de la moartea lui Michael Jackson, surse pe care le-am si citat, au fost cele care ne-au prezentat starea de sanatate a artistului. Contradictiile nu au aparut numai in articolele publicate pe acest site, ci si in celelalte feluri de media. Repet: acestea sunt declaratiile venite din partea apropiatilor, iar noi le-am relatat in consecinta. Aceste informatii pot fi verificate si in presa din strainatate. Multumim pentru comentariu.

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 9 Iul 2009, 08:42
    va contraziceti!!!!macar daca nu stiti sigur,sau daca mintiti,faceti-o cu stil,daca vreti rating!

    nici macar dupa moartea lui,nu se poate sa spuneti si voi adevaruri?nu se poate sa nu mai apara minciuni?La un alt articol ati spus ca cu cateva zile inainte de turneu,la repetitii michael a spus ca ses imte viu,plin de energie,mai fericit ca niciodata "ma simt viu!simti asta?"acum spuneti ca cu cateva zile inainte sa moara a sps ca se simte terminat si ca mai bine ar muri.credeam k site-ul vostru e un pic mai serios,dar din cate vad,sunteti ca toate celelalte.doar pt rating-ul site-ului,scrieti orice!rusine,eva.ro!m-ati dezamagit!acum,cand citesc articolele de pe eva.ro,nu va mai cred pe cuvant!pai cum sa publicati asemenea afirmatii..pai..ori e alba ori e neagra?!oricum e de inteles k michael are multi fani si acestia citesc toate articolele ce are legatura cu el.nu va mai contraziceti singuri..pana la urma,era plin de energie sau era terminat inainte cu cateva zile sa moara?offff...niciodata nu vom stii ce a fost cu adevarat.

    1
    0

  • Anonim pe 8 Iul 2009, 23:05
    Ucigasilor

    Dormi in pace, presa te-a ucis! Avizi dupa venituri! Nesatui! Nemernici!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod