Mister aproape elucidat: Justin Bieber, cucerit de o frumoasă din Spania

Justin Bieber și-a pus fanii să o caute pe fata care l-a cucerit pe Instagram


Fotografia pe care Justin Bieber a publicat-o a primit 700.000 de like-uri în doar câteva ore şi a provocat o mulţime de comentarii pozitive din partea fanilor.

Justin Bieber a postat fotografia tinerei misterioase la câteva zile după ce presa a relatat că fosta lui iubită, Selena Gomez (23 de ani), are o relaţie cu Niall Horan (33 de ani), de la One Direction. Cu doar două zile înainte, artistul canadian postase pe Instagram o fotografie în care apărea cu Selena, notează Daily Mail.



După despărțirea de Selena Gomez, Justin Bieber a avut o relaţie cu modelul britanic Jayde Pierce (20 de ani), cu care a petrecut o vacanţă în Bora Bora, în octombrie. Presa a mai scris că a fost cuplat şi cu modelele Hailey Baldwin (19 ani) şi Chantel Jeffries.

Justin Bieber, în vârstă de 21 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010.
Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii, notează Mediafax. El s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod