Mirela Stelea este adepta manichiurii SPA

Tendintele, atat in materie de coafura, fashion sau manichiura se schimba cu o viteza uimitoare. Daca anul trecut s-a purtat o culoarea rosu, de exemplu, anul acesta se va purta neon sau pasteluri puternice. Pentru a ne lamuri cum stau exact lucrurile, am vrut sa vorbim direct cu specialistul. Iata ce ne-a povestit Ana-Maria Marin, manichiurist/pedichiurist la The Luxury Studio by Very Inn. La final, specialistul ne-a exemplicat cu o manichiura la moda anul acesta, pe care a aplicat-o designerului Mirela Stelea.
- Care sunt tendintele de anul acesta in materie de manichiura?
- Tendințele in 2014 sunt variate, cum primăvara își schimba regulile, ciclicitatea fenomenului ne surprinde cu cele mai curajoase si inovatoare, reinterpretari ale formelor, texturilor, dimensiunilor si chiar a culorilor. In aceasta primăvara motivele florale, texturile metalizate si culorile vibrante sunt cele care dau tonul.

- Purtam aproape non-stop oja pe unghii. Ce tratamente ar trebui sa aplicam ca sa fim sigure ca avem unghii sanatoase?
- Primul pas pentru a ne menține sănătatea unghiilor este lacul protector ce trebuie aplicat înaintea folosirii ojei , acesta fiind urmat de folosirea diferitelor tratamente hranitoare pentru cuticule si unghii o data pe săptămana si nu in ultimul rând pentru prevenirea ingalbenirii unghiei, lacul nu se lăsa foarte mult timp înlocuindu-se cu altul proaspat.

- Ne puteti dezvalui cateva secrete care sa ne ajute sa avem manichiura proaspata mai mult timp?

- Secretul unei manichiuri reusite si de lunga durata consta in degresarea unghiilor pentru a înlătura orice urma de sebuum , mentinerea lungimii potrivite, aplicarea unui base coat înaintea culorii propriu-zise , iar peste aceasta aplicarea top coatului si daca pentru corp sau ten folosim anumite creme hidratante trebuie sa ne amintim ca si pentru cuticule si unghii avem nevoie de un ritual similar.

- Care sunt pasii corecti in realizarea unei manichiuri perfecte?
- Pentru o manechiura impecabila ar trebui sa optam ca o data pe săptămana sa facem gomajul mâinilor, tratament cu creme hrănitoare, masaj pentru a stimula circulația sanguina, curatarea cuticulelor, aplicarea unui ulei special pentru cresterea unghiilor sanatoase si frumoase, aplicarea corecta a lacurilor de unghii cat si folosirea unei creme cu protecție UV.

- Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem, greseli care ne pot compromite unghiile definitiv?

- Pentru a preveni accidentarea unghiilor trebuie sa păstrăm o lungime adecvata patului nostru unghial , o atentie sporita pentru a nu contacta micoze sau alte afectiuni care , in timp, pot duce la degradarea unghiei definitiv, si sa nu uitam de dezinfectarea si igienizarea instrumentelor cat si a mâinilor .

- Povesteste-ne putin despre manichiura propusa Mirelei Stelea?
- Manichiura propusa Mirelei Stelea a fost una de tip SPA ( a inclus un gomaj dulce, masca hranitoare, crema pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor, spray hidratant si masaj) datorita amprentei  anotimpului rece asupra mainilor si chiar si a unghiilor.
In ceea ce priveste culoarea, Mirela Stelea a optat pentru culorile " vedeta", acestea fiind mirror effect,  auriu satinat si un ton de Pink accesorizat cu glitter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod