Mireasa lui Ed Sheeran: Fata frumoasă, educată și cu picioarele pe pământ care stă departe de lumea vedetelor

Ed Sheeran şi Cherry Seabron, când erau copii. Destinul lor a fost ca ei să devină soț și soție


Cherry și Ed se cunosc de la 11 ani și deși erau diferiți, s-au împrietenit. Dacă ea era prietenă cu toată lumea, starul de acum a fost un copil și un adolescent ciudat. "Eram ciudat când eram mic. Purtam ochelari mari, aveam probleme cu auzul, eram bâlbâit și aveam părul roșcat", a povestit artistul.

Ed a trăit cu mama și tatăl său, Imogen și John, precum și fratele său, Matthew, în Framlingham. La 16 ani a renunțat la școală, încercând să devină cântăreț. La Londra, până a reușit să pătrundă în lumea muzicii, a dormit și pe stradă, sub o arcadă de lângă Palatul Buckingham.



Cherry, în schimb, a luat cartea în serios. După ce și-a luat diploma în științe la Universitatea Durham, ea a plecat în Statele Unite, unde a fost admisă la un master la Universitatea Duke din Carolina de Nord. Acest lucru i-a permis să-și urmeze pasiunea pentru hochei în prestigioasa echipă a universității, Blue Devils. "Cherry este o tânără minunată, o jucătoare drăguță și talentată de hochei. Ed Sheeran e un tip norocos", a spus Mark Barreca, a cărui fiică, Hannah, a jucat în aceeași echipă cu Cherry.

În vara anului 2015, ea se afla încă în Statele Unite când Ed Sheeran a vizitat această țară. Cam în aceeași perioadă el descoperea prețul celebrității, adică pierderea libertății, învățând să fie mai retras.

În ianuarie anul trecut, Ed Sheeran și-a anunțat cei 19 milioane de admiratori de pe Instagram că s-a logodit cu prietena sa din copilărie.  "M-am logodit chiar înainte de Anul Nou.
Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi iar pisicile noastre sunt răsfăţate",
a scris el lângă o fotografie în care își săruta iubita.

În 2016, cei doi au călătorit împreună timp de cinci luni. Au vizitat Japonia, Noua Zeelandă și Ghana înainte de a merge în Islanda pentru a vedea Aurora Boreală. Acolo Ed a făcut o prostie destul de periculoasă: a băgat piciorul în apa clocotită a unui gheizer și s-a opărit. "M-au dus cu elicopterul la spital. Am ratat Luminile Nordului cât am stat la spital", a povestit cântărețul.

Relația dintre cei Cherry și Ed s-a dezvoltat în liniște, favorizată și de pasiunea lor comună pentru hochei, starul susținând-o la două meciuri.
Se pare că ei locuiesc împreună de doi ani. Ed deține o proprietate și la Londra, unde au mai fost văzuți. Ei nu prea participă la petrecerile nocturne din capitala Angliei, singurul moment în care s-au expus împreună fiind un party de Halloween organizat anul trecut de prezentatorul Jonathan Ross, când au venit amândoi îmbrăcați în paltoane și cu pălării roz.

Cât privește viitorul, Ed Sheeran a declarat cândva că i-ar plăcea să-și dea copii la școala unde a învățat el, Thomas Mills. Cântărețul are și un tatuaj cu sigla acestei unități, deasupra buricului. Cu toată celebritatea și averea lui, ar fi un pariu interesant dacă ar lăsa viața agitată din showbiz pentru o viață liniștită la țară, ca pe vremuri.
Cu o fată frumoasă, educată și potolită ca Cherry Seabron, și de dragul copiilor, nu este exclus.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod