Miranda Kerr s-a măritat: Un miliardar tânăr i-a luat locul lui Orlando Bloom

Nunta a avut loc pe proprietatea din Los Angeles a tânărului miliardar


"Partenerul meu e foarte tradiţionalist. Nu ştiu... doar aşteptăm", a declarat vedeta când a fost întrebată despre relaţia sa cu mogulul social media. "Este o persoană, într-adevăr, foarte ingenioasă şi foarte autentică şi eu chiar apreciez asta la el. Şi, de asemenea, este foarte inteligent", a mărturisit ea anul trecut.

Supermodelul australian a dezvăluit că cererea în căsătorie pe care Evan, i-a făcut-o anul trecut a fost o surpriză totală: "Mă aşteptam? Absolut nu.

Mi-a spus: <<Miranda, îşi zic asta acum, pentru prima şi ultima oară voi îngenunchea în faţa ta. Eram foarte emoţionată>>."

Miranda Kerr a mai fost căsătorită între 2010-2013 cu actorul Orlando Bloom, în vârstă de 40 de ani. Cei doi au un băieţel, Flynn, în vârstă de şase ani. Bloom a avut recent o aventură cu Viviana Ross, o chelneriţă în vârstă de 21 de ani, angajată a unui hotel. Tânăra a fost concediată de şeful ei după ce a găsit-o goală în una dintre camere, în urma unei nopţi petrecută cu Orlando Bloom.
Ulterior, actorul şi-a prezentat scuze faţă de româncă.

Cuplul este unul dintre cele mai bogate din Hollywood, notează cotidianuil britanic Daily Mail. Modelul casei Victoria’s Secret este unul dintre cele mai bine plătite din lume, ea câştigând 4,93 milioane milioane de euro.

Evan Spiegel este un guru al tehnologiei, în vârstă de numai 26 de ani, numit de mulţi ca fiind unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, după ce a fost co-creator în cadrul proiectului Snapchat, notează Mediafax.
Averea lui este estimată de Forbes la 1,88 miliarde de euro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod