Miracolul Gabriel Cotabiţă! După un atac cerebral, speră să cânte din nou

În primele zile după accident, nimeni nu-i dădea vreo şansă, nici măcar medicii spitalului, dar prin eforturi supraomeneşti, a fost salvat

Gabriel Cotabiţă se întoarce acasă. Aceasta e una dintre cele mai bune veşti, într-o lume dominată de pesimism.

Şi mai mult, avem aici şi un succes medical - o echipă de specialişti de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a reuşit să-l pună pe picioare pe artistul care a sufuerit un puternic atac cerebral în timp ce făcea exerciţii într-o sală de fitness.
Salvarea celebrului solist pop care are 60 de ani e aproape o minune. În primele zile după accident, nimeni nu-i dădea vreo şansă, nici măcar medicii spitalului, dar prin eforturi supraomeneşti, a fost salvat.

Într-un mod subtil, se poate spune că talentul său, faptul că a fost şi este un artist apreciat, faptul că a scris şi interpretat atâtea melodii, toate l-au ajutat când se afla pe marginea prăpastiei.
Ştirea că Gabriel Cotabiţă a fost externat a bucurat o întreagă naţiune care a tremurat şi s-a rugat pentru el. Nimeni nu poate spune dacă se va reface total, dar veştile sunt bune, iar cei care l-au vizitat l-au descris în termeni optimişti.
2 Iulie 2015
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JENI MURESAN pe 18 Iul 2015, 20:59
    ,,MIRACOLUL ,,

    ,,MIRACOLUL COTABITA ESTI,PENTRU CA AI UN SUFLET MARE SI_I IUBESTI PE TOTI DIN JURUL TAU,SI DUMNEZEU NE_A ASCULTAT RUGILE,NOI TOTI ROMANII NE_AM RUGAT ZI SI NOAPTE PENTRU SANATATEA TA ,TE VREM DIN NOU PE SCENA,,

    0
    0

  • Gabi pe 11 Iul 2015, 20:33
    a doua sansa

    Daca mai poarta tricoul ala satanist s-ar putea sa-l ia iluminatii de tot la ei sa le cante SONG OF DEATH...

    0
    0

  • eu pe 5 Iul 2015, 13:50
    foarte frumos

    Am auzit ca foarte curand va canta cu LUMINITA ANGHEL! MAB UCUR PENRU EL ,ACOLO VA AVEA MULTI SPECTATORI

    1
    0

  • pop pe 5 Iul 2015, 13:29
    lasati-ne in pace cu astia

    ...dupa tata la 2,2o !Mor copii si u stie nimeni de ei iar voi neinebbuniti cu CADAVRELE ASTIA!!!!!!!!

    2
    0

  • ILIE GANT pe 2 Iul 2015, 22:22
    Pai daca nu-l mai asculta nimeni !

    Deci cind au ajuns ca EL (fara audienta) unii au luat furadan, altii sau ascuns prin catune si si-au tinut demnitatea sus. Acest dependent de VIAGRA sa internat in spital (PE BANI PUBLICI) si "SI-A FACUT PUBLICITATE" ,a confirmat Horia Moculescu ca vizitindu-l la spital ca pe un bolnav (era inchipuit) EL BABACIUNEA ia facut propuneri de colaborare (nu de inmormintare). LA TOMBERON !

    3
    0

  • petrica pe 2 Iul 2015, 18:26
    sanatate cat incape!!!

    acuma e atac cerebral??? caci pana acum avea de toate..., iar acum are atac cerebral.

    2
    1

  • Condor Geronimo pe 2 Iul 2015, 18:02
    Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

    Cum ramane cu comentariile acelor bioenergeticieni sau ce erau ei,care pretindeau ca l-au contactat la nivel energetic pe d-nul Cotabita.....bla,bla,bla....si ca nu mai vrea sa se intoarca....bla,bla,bla...ca si-a incheiat socotelile cu lumea asta,ca si-a gasit pacea......Nu cumva sau cam facut de rusine ocultistii acestia? De ce nu spune nimeni nimic despre aberatiile enuntate de acestia? Ar trebui acum sa fie intrebati...ce si cum isi explica.Pusi fata in fata cu el.Alooo. Aude cineva?

    4
    0

  • geea pe 2 Iul 2015, 17:55
    Miracolul Gabriel Cotabiţă! După un atac cerebral, speră să cânte din nou

    ... de ce nu? Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa ne incante cu muzica lui. Este un artis de loc de neglijat

    2
    1

  • ecaterina pe 2 Iul 2015, 15:33
    Starea de sanatate a lui G.Codabita

    Spuneti ca s-au facut eforturi supraomenesti ca D-nul Codabita sa-si revina. Este meritul medicilor, sau Codabita a fost mai pilos, si sau ocupat medicii mai bine de el. Cunosc un caz cu aceeasi boala(embolie cerebrala), care a fost internat tot la spitalul Floreasca, avea 21 de ani si a murit, era studenta la 3 facultati. Pentru ca nu a avut bani, nu a fost vedeta a murit. Si, atunci unde este meritul medicilor.

    8
    3

  • Anca pe 2 Iul 2015, 12:12
    Corectie

    In poza, alaturi de Gabriel Cotabita, este Monica Anghel, nu Luminita Anghel.

    4
    1

  • travis pe 2 Iul 2015, 11:32
    Eu sper

    ..sa se racoreascaa odata.M-am saturat de toti bouarii astia,cotabita,arsinel,stela,moculescu,moculeasca,fata cu barba,etc,toate neamurile astea proaste,de n-am aer.Mai lasati-ne ba!

    5
    11

  • Dana Popescu pe 2 Iul 2015, 09:47
    Lauda

    Foarte frumos articolul dvs. Are gratie, se simte sufletul. Si eu ii port ganduri bune lui Gabriel Cotabita. Sa se bucure de viata alaturi de cei care-l iubesc.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod