Miley Cyrus și Liam Hemsworth, sinistrații fericiți: Casa lor a ars, dar dragostea a supraviețuit

Cei doi actori au rămas fără casa lor din Malibu, distrusă de incendiile care au devastat selecta localitate californiană. Tot ce le-a rămas e mesajul „Love“.

Casa pe care o împărțeau Miley Cyrus și Liam Hemsworth nu a scăpat de incendiul care a devastat selecta localitate americană Malibu, dar există un semn de speranță pentru ei în această întâmplare nefericită: tot ce le-a rămas este mesajul "Love", pe care ei îl amenajaseră din litere decorative pe un perete exterior al locuinței.

Actrița și cântăreața în vârstă de 25 de ani a publicat pe Instagram o imagine sugestivă care prezintă casa ei înainte și după incendiu.

"Casa noastră înainte și după incendiul devastator din Woosley. Vă rog să donați tot ce puteți către malibufoundation, în speranța că vom reface magia din Malibu", a scris ea.

Și pentru a da un exemplu, Miley și Liam au donat 500.000 de dolari către fundație, participând la efortul de refacere a comunității afectate de incendii. Ei au virat banii prin fundația înființată de Miley, The Happy Hippie Foundation, relatează Daily Mail.

"Miley și Liam și-au pierdut casa, dar sunt foarte recunoscători că sunt în siguranță alături de animalele lor! Comunitatea lor și statul sunt foarte importante pentru ei și vor să dea înapoi ceva locului care lea- oferit lor și multor altora atâtea amintiri frumoase", a declarat un reprezentant al fostei vedete Disney.
"Aceste fonduri vor fi folosite pentru cei care au nevoie de sprijin financiar, de ajutor de urgență, pentru reconstrucția comunității, prevenirea incendiilor și lupta contra schimbării climei", a adăugat responsabilul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod