Miley Cyrus arată aproape tot: Noi imagini cu vedeta dezbrăcată!

Cântăreaţa americană a făcut vâlvă cu pictorialul în care apare goală, plină de vopsea şi îmbrăţişând un porc. Ea a povestit cum i-a mărturisit mamei sale, la 14 ani, că e bisexuală.

Miley Cyrus revine în atenţia presei cu un nou pictorial neconvenţional, în care lasă foarte puţine lucruri de ghicit. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a pozat nud pentru ultimul număr al revistei Paper, alături de animalul ei de companie, purcelul Bubba Sue.

Vedeta pop apare nud, acoperită doar de câteva benzi trasate cu vopsea şi de pete de nămol, într-un demers artistic realizat în sprijinul fundaţiei Happy Hippy, pe care a înfiinţat-o pentru a sprijini persoanele fără adăpost şi tinerii din comunitatea LGBT.

Fosta vedetă a postului Disney a dezvăluit, într-un interviu publicat în paginile revistei Paper, că se simte atrasă şi de femei şi că i-a făcut mamei sale, Tish, această mărturisire încă de la vârsta de 14 ani, punând-o serios în dificultate. Crescută într-o familie creştină, Miley a povestit că mama sa a acceptat cu greu adevărul incomod despre sexualitatea sa. "Îmi amintesc că i-am spus că admir femeile într-un fel diferit. Şi m-a întrebat ce înseamnă acest lucru. Iar eu i-am spus că le iubesc. Le iubesc aşa cum îi iubesc şi pe băieţi", a declarat Miley Cyrus.

Vedeta a mai spus că este deschisă către relaţii cu ambele sexe şi că identitatea ei sexuală este "fluidă". "Sunt deschisă la orice lucru consimţit şi care nu implică un animal, orice este legal. Accept orice cu un adult, oricine are peste 18 ani şi mă iubeşte", a declarat ea.

Miley dovedeşte că se simte confortabil cu sexualitatea ei exacerbată, scrie Daily Mail, etalându-şi trupul gol în câteva cadre provocatoare. Într-una dintre fotografii, ea stă cu mâinile ridicate, lăsând la vedere părul de la subraţ şi sfârcurile colorate cu vopsea roz, în timp ce zona pubiană e acoperită cu un aranjament floral.

În altă imagine, Miley e acoperită cu modele geometrice pictate, în timp ce zona intimă e acoperită cu un minuscul sticker roz.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teo77 pe 12 Iun 2015, 21:05
    Vai de capul ei de dezaxata

    Vai de capul ei de dementa dezaxata....decade din ce in ce mai rau fatuca asta. Voce si calitati artistice indoielnice, compensate prin pictoriale nud, gesturi obscene, videoclipuri "sexuale" care vor sa socheze cu orice chip.....face pe "artista neinteleasa". O nebuna fara valoare.

    2
    1

  • aya pe 12 Iun 2015, 16:57
    mila

    mi-e mila de porc; ce a trebuit sa indure saracul animal.... aceasta fatuca clar nu este in toate facultatile mintale. daca ar fi fost ar fi iesit in evidenta prin muzica si nu prin destrabalare.

    1
    1

  • NEMESIS pe 12 Iun 2015, 13:39
    DE CE NE ORIPILAȚI ?

    O lesbiană nasoală îmbrățișând un porc și mai nasol... De ce ne oripilați cu Hannah Montana pe cale de a deveni zoofilă ?

    1
    2

  • Cornel pe 12 Iun 2015, 08:33
    Miley Cyrus

    Bai frate, da urata mai esti! Moartea pasiunii!

    2
    2

  • no one pe 12 Iun 2015, 07:51
    mi-e mila de ea......

    Draga de ea, eu cred ca o sedeaza ca sa pozeze in halul asta. Arata tot,nu aproape to.....detalii anatomice feminine nu cred ca ne sunt necesare.......e groaznic in ce s-a transformat. tematica pozelor e foarte clara: " totul e doar sex,si balaceala in noroi,ca porcii .sa-l lasam pe "ochi" sa isi bata joc de noi iar noi sa nu vedem nimic,sa ne lasam condusi de rau " Culmea e ca tot noi avem puterea sa spunem NU acestor lucruri, dar ne vindem creierul pt bani ......TRIST !!!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod