Mila Kunis pune paie pe foc și spune că își spălă mai des câinii decât copiii

Actrița alimentează dezbaterea fără sfârșit care pare să fi cuprins Hollywood-ul și Internetul.
În urmă cu câteva luni, Mila Kunis și soțul său, Ashton Kutcher, au declarat într-un podcast că nu își fac duș prea des și că își spală copiii numai atunci când sunt „vizibil murdari”.

Dezbaterea referitoare la cât de des ar trebui să ne spălăm și ce obiceiuri are fiecare persoană a dominat rețelele de socializare încă de atunci și numeroase celebrități s-au alăturat discuției. Deși spune că s-a săturat de această discuție, Mila a pus și mai mult paie pe foc în urma declarațiilor pe care le-a făcut zilele trecute în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres.

Citește și: Divă sexy, la 76 de ani. Helen Mirren a defilat la Săptămâna Modei de la Paris purtând un machiaj care a atras toate privirile


Actrița a vorbit despre criticile pe care ea și soțul său le-au primit după ce au spus că își spală copiii numai dacă „se vede murdăria pe ei”. 

„Ne spălăm câinii, asta îi face pe oameni fericiți?”, a glumit Kunis. Întrebată de Ellen dacă își spală câinii mai des decât copiii, vedeta a răspuns „Adevărat!”

„Nu spălăm copiii prea des și nici noi nu ne spălăm des.
Îmi fac duș în fiecare zi, dar nu mă spăl pe cap zilnic - nu consider că e necesar. Intenția mea în fiecare zi este să le fac baie copiilor. Mă trezesc în fiecare zi și îmi spun 'Azi le fac duș copiilor'. Apoi vine ora de culcare și descopăr că am uitat să-i hrănesc”, a glumit actrița.

Kunis și Kutcher au atras prima dată atenția asupra obiceiurilor de igienă ale familiei lor în luna iulie, când au apărut în podcastul Armchair Expert al actorului Dax Shepard.

  

În timpul emisiunii, Kunis a spus că nu se spală pe corp cu săpun în fiecare zi, iar Kutcher a spus că se spală la subraț și în zona intimă în fiecare zi, dar în rest nu se spală deloc. Dar dezvăluirea care a declanșat valuri de reacții pe Internet a fost aceea că cei doi actori îți spală copiii - Wyatt, în vârstă de șase ani, și Dimitri, de patru ani - numai dacă sunt vizibil murdari. 

Multe alte vedete au intrat în discuție.
Kristen Bell, soția lui Dax Shepard, a declarat că își spală copiii când aceștia încep să miroasă urât. „Este metoda naturii de a-ți spune că e timpul să-i cureți”, a spus vedeta.

Și actorul Jake Gyllenhall a dezvăluit pentru Vanity Fair că i se pare din ce în ce mai mult că nu este o necesitate să-și facă baie. În schimb, cântăreața Cardi B a postat un mesaj pe Twitter în care scria „Care e faza cu oamenii care spun că nu se spălă? Deja mă mănâncă pielea”. La rândul lui, actrul The Rock a spus că se spală de mai multe ori pe zi, mai ales dacă are antrenamente.

În ciuda acestei controverse, pe care o numește „o prostie”, Mila își menține decizia de a nu le face baie copiilor zilnic.
„În fiecare zi sau o dată la două zile intră în contact cu apa. Uneori e piscina, alteori e un aspersor, depinde. Este COVID. Cine își face duș pe COVID? Nici nu plecăm din casă. Cui îi pasă?”, a mai spus actrița.

Se pare că nu doar celebritățile au decis să renunțe la ceea ce era o normă de bază în igiena corporală. Un sondaj efectuat în Marea Britanie a arătat că 17% dintre englezi se spală mai rar decât o făceau înainte de pandemie. De asemenea, un sondaj similar efectuat în Statele Unite a arătat că 70% dintre americani au dezvăluit că nu au mai folosit în mod intenționat deodorant anul trecut pentru că nu se mai întâlneau cu alte persoane.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod