Mila Kunis nu-şi mai ascunde sarcina. Actriţa vrea să nască natural

Vedeta şi logodnicul său, Ashton Kutcher, au fost în vizită la părinţii ei. Cele două staruri vor avea o fetiţă.

După mai multe luni în care a evitat să-şi dezvăluie burtica de gravidă, Mila Kunis n-a mai avut încotro: sarcina a devenit tot mai evidentă, iar ea a început să se poarte ca o femeie normală, fără să se mai ascundă.

Actriţa în vârstă de 30 de ani a fost fotografiată în weekend, la Los Angeles, în timp ce îşi vizita părinţii, însoţită de logodnicul ei, Ashton Kutcher. Mila era îmbrăcată cu un maieu bleumarin şi pantaloni negri largi, iar în picioare avea o pereche de papuci cu talpa subţire.

Ea a renunţat la machiaj, preferând să-şi ascundă privirea în spatele lentilelor albastre ale ochelarilor de soare.

2012anul în care a început relația dintre Ashton Kutcher și Mila Kunis
Ashton (36 de ani) era îmbrăcat în gri, cu un tricou şi pantaloni largi, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport. Pe cap, actorul purta o şapcă cu emblema echipei favorite de fotbal american, Chicago Bears.

Cei doi au profitat de vremea frumoasă şi au petrecut câteva ore la părinţii actriţei, Elvira şi Mark.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher se pregătesc pentru momentul în care vor deveni părinţi.
Ei au cumpărat o nouă reşedinţă în Beverly Hills, în valoare de 10 milioane de dolari, pe care intenţionează să o transforme în casa viitoarei lor familii.

Reşedinţa din Beverly Hills se învecinează cu proprietăţile altor vedete de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Penelope Cruz şi Javier Bardem, Ziggy Marley, Nicole Kidman şi Keith Urban, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod