Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

Mihai Gâdea şi emisiunea pe care o moderează la Antena 3 au ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, subiectul principal dezbătut de întreaga presă din România. Motivul? Moderatorul de la trustul deţinut de familia Voiculescu l-a pus pe Julio Iglesias Junior, care va susţine un concert în ţara noastră alături de tatăl său, să spună „Jos Băsescu“.

Imediat după emisiune, Mihai Gâdea a fost pus la zid de o ţară întreagă, iar echipa de management a artistului a dat un comunicat prin care anunţat că Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, iar când a spus „Jos Băsescu“ a crezut că este vorba de o replică de rămas bun, deoarece emisiunea de la Antena 3 era pe final. „Artistul nu şi-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, 'Jos politicianul X' sau 'Jos politicianul Y'.

Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale“, au spus managerii cântăreţului.

Comunicatul oferit presei din România de către managementul lui Julio Iglesias Junior a fost postat şi pe pagina oficială a lui Julio Iglesias, marele artist arătând astfel că nu este de acord cu ce se întâmplă în emisiunile din ţara noastră.
Interesant este faptul că mesajul a fost scris în limba română, fiind dedicat în exclusivitate românilor.

Imediat, fanii din România ai artistului i-au răspuns acestuia în limba engleză, spaniolă şi română, cerându-şi scuze pentru gestul făcut de Mihai Gâdea. Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, până sâmbătă, la ora 16.00, peste 4.000 de români de români au dat like-uri la comentariul marelui artist de pe pagina sa oficială de Facebook. Aproape 2.000 de persoane au redistribuit mesajul cântăreţului şi câteva sute de fani au lăsat comentarii.

19 Mai 2015
 

Comentariile 1-50 din 56

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 22 Mai 2015, 06:33
    M-am plictisit

    Cred ca m-am plictisit in asa hal de nu mai am ce spune

    1
    0

  • popa georgeta pe 20 Mai 2015, 10:31
    mihai gadea

    acest magaroi care nu se mai satura sa-i linga picioarele lui Voiculescu,ar trebui sa-si fi dat seama ca acest om a venit in emisiune cu totul alt scop decat cel politic .Cum Gadea face politica de sant nu a facut altceva decat sa-l manipuleze pe saracul om,pentru a-si atinge obsesia murdara.

    11
    1

  • Clarvazatorul pe 19 Mai 2015, 23:23
    Domnul GADEA

    Cat de TEMBEL sa fii, Te bucuri ca BASESCU nu este INCA la PUSCARIE dupa ce a FURAT de la COPII, PENSIONARI si de la SANATATE!

    3
    22

  • civis rumanum sum pe 19 Mai 2015, 23:16
    Basisti ? :)))

    Pinochet n-a fost judecat pentru crimele lui. Pol Pot la fel. Basescu, neavând crime la activ precum astia nu va fi nici el. Holbati-va in continuare la ciutaci, ciuvici, badea, gâdea, ca de prostie nu se moare... da' parca doare capu' de la o vreme. Desigur, cine are. Cine nu, tot trage la haznale ! :)))

    14
    5

  • alexandra pe 19 Mai 2015, 22:54
    sfarsitul lui gadea

    acest obsedat basist va sfarsi cu propriile orori!

    7
    10

  • sandu pe 19 Mai 2015, 22:43
    Este jalnica "epoca" ce o traim !

    Foarte multi se arunca asupra lui M Gadea, la fel de multi sunt cei care in mod inconstient sunt de aceeasi opinie cu acest Gadea, dar majoritatea sunt blocati de o ura de neimaginat. Nu as fi crezut, la sfarsitul anului 1989, ca se va putea crea vre-odata in Romania o forta massmedia de manipulare si intoxicare mai puternica decat TVR-ul de inainte de (referinta) 1989. Acest Voiculescu ce unii il adora iar altii il contesta, a creat un imperiu media ce are ca scop evident de manipulare a oamenilor spre a putea fi dominati de "cineva". Nu este nimic nou in lume, noua este doar forta si consecventa cu care se actioneaza. Gadea, Badea, Ciuvica, , si toata gasca de "lingai" constiuie o veriga a acestei manipulari complexe. Daca nu era Basescu, el ar fi fost creat fiindca aveau nevoie de asa ceva. Durerea cea mare este ca se lucreaza si in "exterior". Se urmaresc tot felul de festivaluri, manivestari internationale, evenimente in care se implica trustul INTACT, dar nu in nume propriu ce in numele " ... POPORULUI ROMAN". Cine le confera lor acest drept (?!?) , ... nu se va sti niciodata dar scopul este clar. Trustul INTACT, prin aceasta jalnica televiziune ce o intituleaza antena3, determina o degradare morala continua (si sigura) a romanilor. Pentru aceasta au un "profesionalism" de care i-ar invidia orice politruc de-al lui Ceausescu. Tind sa cred ca totul este un blestem asupra poporului roman si nu vrem prin nimic sa iesim din ghearele acestuia. Poate nu va fi asa !

    10
    1

  • jrei pe 19 Mai 2015, 22:26
    Pus la zid ?

    A fost pus la zid de o ţară ? Pe cînd va fi pus cu adevărat la zid, pentru execuţie ? Mă ofer să-i trag un glonţ în cap acestui măscărici ordinar. Executaţi-l odată !

    15
    6

  • Gâdea pe 19 Mai 2015, 21:51
    Gâdea si Varanu

    Au devorat ciolanu Si au distrus țăranu..cel naiv si pomanagiu.

    13
    5

  • W pe 19 Mai 2015, 20:58
    Gadea raspopitu'-limba Varanului

    Haznaua 3 = Instrumentul de dezbinare a romanilor in interesul borfasilor ,tradatorilor si dusmanilor Romaniei.

    20
    10

  • mihai pe 19 Mai 2015, 20:01
    cna

    Un comunist penal, urmas al Suzanei Gadea.

    25
    8

  • Petru pe 19 Mai 2015, 19:37
    basau trebuie sa intre la parnaie

    Dragi basisti, vom vorbi de basau atat timp cat e in libertate. Dupa ce intra la parnaie pe viata, nu vom mai vorbi public. Le vom povesti nepotilor prin ce perioada neagra a trecut Romania sub domnia dictatorului.

    11
    34

  • Raul pe 19 Mai 2015, 18:50
    Gadea

    Pentru cei care nu stiu, gade este sinonim cu calau. De data aceasta a reusit sa se execute pe sine. Toti oamenii care mai detin usoare urme de bun simt, i-au scos programul din grila pe care o urmaresc. Restul nu conteaza.

    32
    12

  • George pe 19 Mai 2015, 18:13
    Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

    Din folclorul cărui popor, Gâdea, dragă! „Avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban.“, a fost mesajul prin care a încercat să se apere Gâdea.

    11
    8

  • gica, contra pe 19 Mai 2015, 17:40
    romanii=pacalici si fraieri

    cat timp o sa inghititi, dragi compatrioti, scalambaielile basistilor?! va vad, in continuare, ca pe niste oameni plecati, pe alte meleaguri ca sa nu zic altceva! va mai autoumiliti mult? va mai plangeti mult? de ce nu va faceti dreptate? de mergeti ca mielul la taiere? toti basistii au sarit la Gadea iar voi suportati mizeriile astea? atunci va meritati soarta!

    19
    35

  • Paul pe 19 Mai 2015, 17:36
    Base

    "Jos Basescu!" Jos DE UNDE, mister Gadea? Mai e Base in vreo functie publica si stii numai tu??? Te-as sfatui sa te mai uiti la tv, ai ramas in urma cu stirile, dar tu esti mai mult de cealalta parte a baricadei... pardon, ecranului ...

    36
    14

  • Diana pe 19 Mai 2015, 17:05
    Mihai Gadea

    Cat despre sintagma ,,o tara intreaga'' trebuie rectificata si inlocuita cu urmatoarea: ,,Cativa basisti foarte activi si bine platiti din banul public ciordit de gasca chiorului'' Chiar dupa matematica voastra nu iese nici 0,5 la suta. Grea matematica asta... Sau alte interese?

    9
    43

  • Diana pe 19 Mai 2015, 17:01
    Da' multi Basinisti mai sunt... sau... putini da' bine platiti din banii furati de la buget?

    ??? Desfintati ANTENA 3!!! Prea a scos la vedere hotiile marilor mafihoti de rang I ai tarii!!!

    10
    39

  • io pe 19 Mai 2015, 16:48
    ipocrizia basista

    o tara intreaga urla ca televiziunile basiste sa-si plateasca DATORIILE DE ZECI DE MILIOANE DE EURO catre stat ! restul sunt basini basiste ! ma doare fix in c.r de miorlaiturile ipocrite ....ce sa zic, nu mai pot basistii de dragul lui Iglesias, romanii cred in Biserica, Pompieri si Iglesias ! :)))) Platiti-va, bah, dracului, taxele la stat, CERSETORI BASISTI !

    15
    35

  • Nikk pe 19 Mai 2015, 16:42
    Yamo!

    Ti-am numarat multe pseudonime ale aceluiasi ins.Raspuns: nu e nimeni ofticat de ''ratingurile'' A3 care sunt evident contrafacute de CANTAR.Sa vazut si la alegeri ca ''ratingurile'' A3 n-au valorat nici cat o ceapa degerata fatza de interventia internautilor...Dar poate n-ati observat ca cu cat denigrati mai mult....cu atat castiga ''ceilalti''....Spor la treaba si denigrari deci....Ajutor mai mare decat il faci tu pentru democratie nu exista! Faci oamenii sa inteleaga ca derbedeii doar atat stiu: sa se masturbeze in public....pe bani.

    13
    20

  • Nikk pe 19 Mai 2015, 16:35
    Mai Nelutule...

    Dar cate pseudonime ai baiatule? Aceeasi Marie cu alte palarii?

    9
    5

  • Nelutu" pe 19 Mai 2015, 16:30
    Ce gogoasa !!!!!

    Care tara intreaga, stimabile ? probabil, anastase, ioolteanu, boc, udrea si inca vreo cativa bieti politicieni, uitati de mult . mCat ai luat pentru acest articol ? o bucata de mamaliguta, sau un oscior asa mai proaspat ? Du-te domnule si te plimba, ca miroase...

    12
    17

  • Yama pe 19 Mai 2015, 16:27
    EXCEPTIONAL... GADEA si A3

    Cata oftica la basistii care mor de ciuda ca o tara intreaga se uita la Gadea si a facut ratingurile cele mai mari din istorie... si stiti de ce??? Pt ca e CORECT si NU minte si A3 a fost singura care a avut onoarea si taria sa se lupte cu NENOROCIREA Romaniei numita Basescu si gasca... si acum EXACT pe ce a difuzat A3 se fac dosare si ii baga unul cate unul la puscarie si Basescu va face puscarie pe viata... usor usor... CE imi place cand vad basistii cu ficatii inflamati.. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    17
    34

  • io pe 19 Mai 2015, 16:25
    ipocrizie basista

    o tara intreaga ? mai da-o dracului ! :D basisto-pdlistii nu sunt o 'tara intreaga' ! calmati-va si platiti-va darile la stat, cersetorilor 'de dreapta' :) !

    16
    24

  • Nikk pe 19 Mai 2015, 16:23
    Madam Anca

    Dar de ce madam Anca ti-ai invatat nepotica sa spuna ''Jos Basescu''? Nu trebuie ''condamnata'' nepotica desigur,fiindca ea nu stie ce face (ca si Gadea dealtfel,caree un retardat fara constiinta)...De condamnat este insa ''mentorul'' lui Gadea,varanul securist si hot.Si dumneata ta desigur,in cazul nepoatei.Dar la urma urmei ''Jos Basescu'' a fost inventat de smecherii imbogatiti pe spinarea noastra vazand ca Basescu a intarit DNA-ul! Daca asta n-ai inteles,inseamna ca esti mai prejos decat propria nepotica....

    11
    20

  • Adamescu Marian pe 19 Mai 2015, 16:13
    O ţară întreagă

    O ţară întreagă? 20-60000 de mii de internauţi reprezinta o ţară întreagă?

    12
    21

  • Ana pe 19 Mai 2015, 16:12
    Penibil

    Ce penibil momentul! Gadea inca n-a aflat ca Basescu nu mai este presedinte ?

    25
    11

  • baraba pe 19 Mai 2015, 15:49
    pastorul

    de cand a aparut pe la tv nu am avut o impresie buna despre omuletul asta, acum ca besescu nu mai e presedinte nu mai are subiecte pentru emisiune, doar daca incepe sa predice s-ar putea sa-l mai asculte cineva, nu stiu ce secta/cult reprezinta si nici nu ma intereseaza. cu un nivel de inteligenta redus, ca al lui, e greu sa faci fata competitiei media daca nu provoci vreun scandal si se vorbeste de tine. in rest zero barat.

    19
    14

  • Deea pe 19 Mai 2015, 15:38
    de neimaginat

    ca poti face o asemenea gafa si de neacceptat. Gadea, nu poti avea pretentii de la cei needucati, le intaresti randurile...

    14
    13

  • ionescu pe 19 Mai 2015, 15:33
    gadea/Julio Iglesias jr.

    gadea pana unde o sa mai cobori? ai ajuns deja in subteranul/catacomba "profesiei"!

    18
    14

  • Bășescu pe 19 Mai 2015, 15:23
    propaganda securista

    Propaganda securista face spume. Șeful mafiei securiste e umilit zilnic pe postul cu cea mai mare audienta din Romania, asta in timp ce propagandistii securisti sufera de foame de cand nu-si mai primesc diurnele la sacosa din bani furati de la stat.

    21
    9

  • Raul pe 19 Mai 2015, 15:20
    Gadea

    Multumesc Gadea pentru ce ai realizat la sfarsitul acestei emisiuni, ai reusit performanta de a ajunge propriul gade. Adio

    16
    13

  • anca pe 19 Mai 2015, 15:11
    ANCA

    recunosc ca nici eu nu ma asteptam la MIHAI GADEA sa procedeze asa ,dar acum nu inseamna ca trebuie sa dam cu el de pamant;si eu am invatat-o pe nepotica de 3 ani sa spuna jos mafiotul de basescu si acum trebuie sa aruncati cu pietre?

    12
    27

  • dddddica pe 19 Mai 2015, 15:11
    RAs..plans..BAJOCURA...MAHALA

    Uitativa in oglinda daca vedeti 3ANETNA si o fata trista care vorbeste... Schimbati CANALUL dati pe HISTORY....sau alt canal la care puteti vedea lucruri serioase... Cu parere de rau staful canteretului a gresit cand a acceptat invitatia la acest CANAL COLECTOR de cine stie ce mizerii....

    18
    14

  • Caro pe 19 Mai 2015, 15:04
    lb romana

    N-o fi stiind juniorul Iglesias limba romana, dar cuvantul "Basescu" s-a parut a fi un fel de "la revedere"? Era un cuvant necunoscut?

    8
    17

  • Lingvistul pe 19 Mai 2015, 14:15
    Pastorul cu mecla ca un kurr de bebe

    Pana la urma, Popa-prostu' s-a innecat in propria-i voma!

    20
    11

  • buboi pe 19 Mai 2015, 14:06
    Ipocrizia basista imi produce greata

    Mare lucru mai ales ca Basescu nu-i presedinte iar jos au votat milioane de romani.Sa plangi de mila lui care a facut genocidul inpotriva romanilor cred ca este prea mult chiar si pentru postaci lui sau basisti cei mai mizerabili.Doamne cata ipocrizie si sa ne minunam cum a ajuns tara in acest hal!

    19
    23

  • vasile pe 19 Mai 2015, 13:49
    prostia

    esti atat de prost de nu ai margini

    5
    14

  • Mocanu Mircea pe 19 Mai 2015, 13:15
    Gadea

    Nu e de mirare ca membrilor unui post de spalatori de creieri sa li se fi spalat propriul creier sau... ma rog, ramasitele.De aici au luat banii pana acum si simt ca vor ramane cu burta goala pierzand o atare slujba.In general marile si multele noastre televiziuni ori se hranesc din "cadavre" ori din "fantome"ale trecutului. Este pacat sa ajungi la concluzia ca marii prezentatori, comentatori, realizatori de programe au fost...candva.

    27
    15

  • costy pe 19 Mai 2015, 13:01
    Cine se crede curat sa arunce primu cu piatra!!!

    Doamne ce mizerabil vorbesc unii pe aici si se cred cine stie ce voievozi dar ei sunt la fel ca si base de aia ii tine asa de mult partea ca ce mare catastrofa a facut Gadea dupa parerea mea nu a facut chear nimica gresit. Treziti-va fratilor nu mai aruncati cu petre ca sar putea sa va loveasca in cap.

    25
    34

  • Ioan pe 19 Mai 2015, 13:00
    Gadda

    Un raspopit manipulator ca si antena3,o adunatura de mincinsi latrai ca si Voiculescu.

    3
    2

  • ancaa pe 19 Mai 2015, 12:24
    Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

    Cred ca trebuia sa stie din educatia primita, sa nu vorbesti ce/despre ce nu stii.Daca a repetat ca un papagal, e vina absolut a lui.Eu sunt din aceasta tara si nu am de ce sa-mi cer scuze.

    17
    35

  • dana pe 19 Mai 2015, 12:23
    Mihai Gadea/Gidea

    Mi-am dat seama ca omul asta are o obsesie care se cheama Basescu dar nu am crezut ca poate cobori atat de jos! Astept cu nerabdare reactia trustului din care face parte daca si acestia au un pic de demnitate si mai tin la audienta lor macar, daca nu la onoare. Oricum, astuia sa-i fie rusine! Mai e si preot/pastor !

    32
    23

  • gaby popa pe 19 Mai 2015, 11:45
    atitrati

    un idiot pur si simplu! si se mai lauda cu premiile luate in state! LOOOOOOOOOL!

    39
    23

  • Constantin pe 19 Mai 2015, 11:44
    Gâdea

    DIN PĂCATE, UN GEST IMPARDONABIL !....CNA-UL CE ZICE?...NU ARE NIMIC DE ZIS?

    33
    19

  • garofita dumitriu pe 19 Mai 2015, 11:22
    buna, stimati comentatori!

    tin doar cu mine! daca toti am fi crescut in ceruri, nu am fi fost pamanteni ce suntem sortiti greselilor. eu, doar eu, am auzit in direct si am luat.o ca pe o scapare dintr.o gura sloboda. toti avem simpatii si antipatii. l.a luat gura pe dinainte! noi, ne.am nascut sa iubim si sa iertam. toti care comentati, cu siguranta ati fost in alta tara. ce v.au invatat altii din prima? prostii si injuraturi. si........??? i.ati pus la zid? au gresit si ei, la fel cum gresim si noi. IERTARE FRATILOR, PT LINISTEA NOASTRA INTERIOARA ! IERTARE!

    19
    35

  • shmutz pe 19 Mai 2015, 11:19
    gadea

    RUSINOS, FOARTE RUSINOS, ca acest gen de indivizi ne fac de tot rasul !...ce legatura este intre politica romaneasca si Iglesias jr. ?

    37
    20

  • Adriana pe 19 Mai 2015, 10:39
    popa-prostu' si haznaua 3

    Parameciul asta numai ziarist nu este. E bolnav de Basita, o sa vorbeasca peste ani si ani tot despre Base! Sper sa nu mai apuce, sa-l inghita flacarile Iadului pentru limba lui otravita! De unde atat ura si subiectivism, nu inteleg! Poate de la faptul ca el incaseaza mii de euro salariu iar prostimea se uita sa-i faca rating!

    47
    22

  • Guleama Constantin pe 19 Mai 2015, 09:53
    Prostia din capul lui Gadea

    Se pare ca a aparut o noua boala mintala BASCENITA. Cum se manifesta ? Urmariti Latrina 3.

    53
    19

  • IACOB FLORINA pe 19 Mai 2015, 09:39
    Mihai Gadea

    Un jurnalist se respecta conform unei firesti logici,indiferent unde lucreaza! Poate accepta "'indicatii'' sau nu ,dar daca e profesionist va ramane doar acolo unde ii dicteaza doar profesia! Ce face un jurnalist care greseste ca in exemplul de mai sus?Recunoaste; cere scuze si mai presus de orice isi da demisia caci a pus intr-o situatie delicata o persoana publica ,nu roman,iar acea persoana a recunoscut ca nu a stiut in ce postura e pusa si ca regreta momentul!

    25
    16

  • Ghecevici Marian pe 19 Mai 2015, 09:30
    Gadea

    Sunteti toti cei care faceti comentarii idioate niste prosti. Faceti atata tamtam pt.o gluma. Se vede si de pe luna ca sunteti niste basisti prosti de dati in gropi rau intentionati. Exista un proverb in limba romana „A face din tantar armasar”. Exact asta va caracterizeaza pe toti cei cu comentarii stupide.

    25
    62
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod