Mihai Bendeac, "mondenul" cu mai multe fete

Naomi, Prigoana, Solcanu, Basescu, toate acestea personaje au un numitor comun... Mihai Bendeac. Daca nu ar fi fost actoria, Bendeac poate ar fi jucat astazi cu succes in Liga lui Mitica.
Naomi, Prigoana, Solcanu, Basescu, toate acestea personaje au un numitor comun... Mihai Bendeac. Daca nu ar fi fost actoria, Bendeac poate ar fi jucat astazi cu succes in Liga lui Mitica. Si-a descoperit pasiunea pentru teatru inca de mic si se poate lauda ca, la inceput, a fost autodidact. A citit o sumedenie de carti din acest domeniu, tocmai pentru ca: "Niciodata nu am putut inghiti sistemul romanesc de invatamant, pe care l-am considerat si il consider in continuare extrem de prost organizat si partial inutil".

Dupa ce a terminat liceul, cu mari probleme la stiintele exacte si limba latina, Mihai Bendeac s-a orientat catre Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica.
Astazi il vedem mai putin pe scena teatrelor din Romania, in schimb este foarte prezent la televizor cu show-ul "Mondenii". Despre ce s-a scris sau nu, despre personajele pe care le interpreteaza sau despre cum este Mihai Bendeac in realitate, am vorbit direct cu personajul, in exclusivitate pentru Eva.ro.

Ce inseamna umorul pentru tine?

O posibilitate mult mai buna de a te apropia de Dumnezeu decat mersul la biserica.

Se poate trai in Romania din umor?

Sunt dovada vie a faptului ca se poate. Depinde bineinteles si de sansa si de talent si de volumul de munca pe care esti dispus sa-l faci. Dar daca eu, care n-am niciun pic de spirit "afaceristic" si habar n-am sa fac altceva decat profesia mea, traiesc decent, inseamna ca aveti un raspuns.

Ti-au fost puse in carca o sumedenie de relatii cu diverse femei. Chiar ai avut relatii cu toate?

Da.
    

Ce inseamna femeia pentru tine?

Raspunsul la aceasta intrebare nu vi-l pot da in cateva randuri. Va invit sa cititi pe blogul meu ( www.mihaibendeac.wordpress.com ) o postare ceva mai veche care poarta titlul "Scrisoare catre adolescenta romanca".


Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba o femeie ca sa te indragostesti de ea?

Sa aiba mult umor. Asta pentru ca vreau si eu sa ma faca cineva sa rad, nu numai eu pe altii. As vrea sa nu fie schiloada, ci voluptoasa. As vrea sa-mi poata intelege profesia si nevoia de libertate. Sa fie complet "open" din punct de vedere sexual si sa stie sa se imbrace.

Esti genul de barbat care-si doreste o familie: sotie, copii?

Nu inainte de 35 de ani. Dup-aia mai vorbim.

Cum esti ca iubit? Esti romantic, iti place sa le faci cadouri iubitelor tale sau preferi sa nu li se urce la cap?

 Ador s-o fac pe iubita mea sa i se urce la cap!!! Ca de-aia e iubita mea!

Ai declarat ca ai facut sex in grup. Esti deschis la astfel de provocari?

Am incercat aproape tot ce se putea incerca in materie de sex. Asa e normal...

Ai suferit dupa despartirea de Loredana?

Mi-a parut rau ca nu-i puteam oferi copii si o siguranta  emotionala. Ea asta isi dorea.
Si asta a gasit. Bodo o iubeste de trei ori mai mult decat as fi putut eu s-o iubesc vreodata. Asta i-am spus si cu 15 minute inainte sa ne despartim.

Te-ai intalnit vreodata cu personajele pe care le parodiezi? Cum au reactionat?

Unele mai bine, altele mai rau... Am primit si amenintari si felicitari...

Ce inseamna lucrul la show-ul "Mondenii"? Cat timp lucrati pentru fiecare editie?

Tragem doua saptamani de scheciuri "conserva", adica scheciuri pe care le folosim tot sezonul, si dup-aia filmam in fiecare miercuri si vineri pentru editia saptamanii urmatoare.
 

Cine face textele?

In clipa asta exista o echipa de vreo 5 oameni.
15 Mai 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o*** pe 11 Ian 2010, 17:58
    i"m like

    Imi place tipul de pricepere in domeniul umoristik este un baiat cu har ,dar mai trebuie perfectionat ,trebuie sa ai rabdare ,pricepere si senzualitate ,talentul tau e ok.bafta in continuare

    0
    0

  • ruxandra pe 18 Mai 2009, 13:46
    he's the best from mondenii

    este preferatul meu.. joaca foarte bine.. l'am vazut chiar ieri intr'o piesa de teatru pe tvr si e un actor foarte bun dar asta reiese si din modul cum joaca in mondenii.. este un om foarte talentat

    0
    0

  • ral pe 18 Mai 2009, 08:15
    Mihai Bendeac

    Imi place cum gandeste acest om:)

    0
    0

  • eliza pe 16 Mai 2009, 18:42
    bendeac

    bendeac?hm...cred ca este unul din putinii oameni care chiar face un show bun

    0
    0

  • ady69de pe 16 Mai 2009, 15:43
    Rainbow Mishu...

    Depasind pluripersonalitatea genial afisata de catre acest androgin specimen angelic, ma intreb, sincer, daca Mishu traiestee sisterea reala, are clipe de implinire si senin launtric, de afectiune neconditionata, de intimate...??? Banuiesc ca, la aceasta cavalcada emotionala, apeleaza si la ceva ajutor profesionist... As participa si eu la o "terapie in grup" cu bipolara sa tulburare... Be blessed, dearest Mishu!!!

    0
    0

  • Cristina pe 16 Mai 2009, 13:51
    Mihai Bendeac

    Tipul asta e atat de nesarat si face niste glume de atat de prost gust incat pur si simplu nu inteleg de ce se crede ''vedeta''...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod