Mihaela Rădulescu va apărea într-o nouă emisiune TV. 10 imagini de arhivă

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete feminine din ţara noastră, va reveni în această vară pe micul ecran, la postul TV la care a avut cea mai mare audienţă, Antena 1.

La aproximativ un an de zile după ce a părăsit postul Realitatea TV şi s-a întors la Monaco, Mihaela Rădulescu revine în România, ba mai mult, va apărea într-o nouă emisiune. Potrivit informaţiilor oferite de tabloidul Click, diva nu va avea propriul format TV, ci va fi jurat în cadrul unei emisiuni prezentate de Pepe. Noul proiect tv pe care îl va prezenta cântăreţul în vară este o emisiune-concurs care va supune la diferite teste mai multe vedete autohtone.

„Este adevărat, o să prezint o emisiune la Antena 1, dar nu pot să dau detalii. Ce pot să spun este că am un contract de un an de zile cu Antena 1, timp în care voi avea mai multe proiecte tv“, a spus Pepe, pentru Click.

Revenire Mihaelei Rădulescu în televiziune are loc într-un moment în care nimeni nu se aştepta la acest lucru, mai ales din cauza faptului că ultima emisiune prezentată de divă, „Alegerile Mihaelei“, de la Realitatea TV, nu a avut deloc audienţa aşteptată.

Mihaela Rădulescu şi-a început cariera în televiziune în anul 1994, la Tele 7abc, după care a plecat la Pro TV, acolo unde a stat timp de nouă luni. După ce a plecat de la Pro TV, Mihaela a ajuns la Antena 1, unde a prezentat emisiunea „Duminica în familie“, care a consacrat-o.

 Fotografii: Mediafax

1 din 11

29 Aprilie 2013
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 8 Mai 2013, 23:09
    xxx

    Nu va suparati daca-mi spun si eu parerea: cand era mai tanara, Mihaela era foarte frumoasa, avea forme, fata rotunda si plina, gurita dulce la zambet. Acum are niste pauze la fata parca e schelet! Nu stiu daca a facut operatii estetice sau doar varsta isi spune cuvantul, dar sigur a facut ea ceva. Si... e prea slaba, da impresia ca pica de pe picioare, nu vi se pare? Nu zic ca e rau sa faci sport, dar cred ca e prea obsedata de asta. Ii sta bine bruneta, dar ar trebui sa mai manance si niste grasimi. Asta face bine la inima, stiti?...

    1
    1

  • of pe 8 Mai 2013, 16:06
    of

    simika sunt de acord cu tine,marin este prea plina de ea dar si smechera cum ai zis si tu,se lauda ca ea este o mama asa si asa dar copilul ala numai cu mama nu sta din pacate....nu-mi plac persoanele false,cu zambete false si declaratii false,multi isi dau seama ca marin nu este ceea ce arata afara,in casa nu e asa sfanta ci se vrea sefa si ordona la toata lumea!

    3
    0

  • simika pe 2 Mai 2013, 10:55
    hai sa va spun parerea mea...

    Radulescu versus Marin - raduleasca - caracter puternic, stapana pe sine, se respecta, nu are prejudecati, se ingrijeste de la a la z (sport, nutritie, de toate), daca iubirea se stinge si nu mai exista intelegere, altul la rand, ba mai bine, altul tanar la rand. Se mentine femeia, bravo ei. Zana - vulpita smechera, mereu ceva de ascus (asa imi pare mie), draguta cu toata lumea ( imaginea pe care si-a creat-o in randul lumii cu Surprizele), nu se ingrijeste (nici sport, nici regim alimentar), sunt convinsa, ma scuzati de expresie, ca nici sex nu stie sa faca, da mereu impresia de victima, naiva, "gingasa", traieste pentru "binele lumii". E parerea mea proprie, nu critic pe cei care nu o sufera pe Raduleasca, pur si simplu mi-am exprima parerea. Si colac peste pupaza, Raduleasca este femeia aristocrata, la care viseaza orice barbat; Zana e femeia draguta, accesibila tuturora, gata sa planga pe umerii orisicui (e nevoie sa planga mereu) dar mult prea ocupata cu salvarea omenirii ca sa dea importanta celor din jur.... Concluzie: Raduleasca - realista; Marin - visatoare. Si as mai avea foarte multe de adaugat, dar nu vreau sa creez impresia ca sunt obsedata de Mihaela, ci doar o admir foarte mult ca femeie, e un exemplu pentru mine. Repet, e parerea mea, nu vreau sa imi dea nimeni peste nas ca mi-am exprimat-o! La urma urmei, de asta sunt postate aici articole sa ne expunem parerile, indiferent care ar fi ele, fara a ne jigni noi intre noi. Va pup si va urez SARBATORI PASCALE FERICITE!

    4
    2

  • Livia pe 30 Apr 2013, 15:48
    femeia-barbat

    de ce va luati toti de bebe? fiecare cu gusturile lui. nici mie nu mi-a placut niciodata aceasta femeie. are prea multa masculinitate. n-am inteles niciodata comparatia cu andreea marin, care emana senzualitate prin toti porii. nu suntem toti legati la ochi: femeia nu are doar aspect masculin, ci si voce si caracter...

    3
    5

  • bebe pe 29 Apr 2013, 17:11
    Ha,Ha,Ha!!!

    De ce saracul de mine Miuto? Hai pe la mine sa-ti arat cat sunt de bogat. Nea Bogdane, de unde stii mata cu cine "interactione" eu? Am spus decat ca nu-mi place aceasta femeie.Are shobolanul prea zbarlit. Si gatul scurt daca ma uit mai bine ...si ochii mici ,cazuti daca ma uit si mai bine fiecare cu gusturile lui mai oameni

    4
    7

  • bogdan pe 29 Apr 2013, 15:58
    pt bebe

    Fraierica, ai habar ce inseamna circulatie? Unde vezi tu maini si picioare urate? Are venele foarte pronuntate. E o femeie puternica, nu una din lesinatele cu care interactionezi tu. Chiar am avut placerea sa fiu in aceeasi locatie cu dumneaei si vreau sa spun ca arata impecabil. In primul rand ca stie sa se respecte nu se aseaza ca vaca sa manance pana plesneste. Mananca putin si bun, se vede ca face mult sport. Te roade invidia...Vulpea cand nu ajunge zice ca e poama acra. De curiozitate, care iti plac? Cele cat un dulap de osanza si care put de iti intorc nasul de transpiratie??? Dar, deh!!! Au pielea intinsaaaaaaaaaaaa

    7
    2

  • + pe 29 Apr 2013, 14:34
    +

    + creme de lux, desigur.

    5
    4

  • pt. simika pe 29 Apr 2013, 14:32
    poti

    daca vei aduna suficiente sute de mii de euro pentru operatii estetice - asa cum a facut ea.

    3
    6

  • ileana pe 29 Apr 2013, 12:06
    Mihaela Radulescu

    O femeie frumoasa inteligenta cu un caracter puternic

    7
    3

  • Miuta pe 29 Apr 2013, 10:31
    pt. bebe...

    ......saracul de tine......

    7
    3

  • gioni pe 29 Apr 2013, 10:28
    ce diva-i asta ?

    ce diva-I si asta ? toate preacurvele sunt si dive ? ne meritam soarta .

    5
    7

  • simika pe 29 Apr 2013, 09:17
    ce pot sa spun?

    La fel de urata vreau si eu sa fiu la varsta ei...

    8
    3

  • bebe pe 29 Apr 2013, 05:24
    raduleasca

    Urata femeie! Gambe si maini foarte imbatranite (probabil aici s-a oprit doctorul cu bisturiul) si prea multa grasime in chiloti.Parca are vatelina intre picioare.

    5
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod