Mihaela Rădulescu, ultimele operaţii estetice. De ce e de nerecunoscut?

Ca multe alte femei cu vârste cuprinse între 35 şi 55 de ani, şi diva de la Monaco dă semne că se confruntă cu criza vârstei mijlocii. Vedeta de 45 de ani a făcut o adevărată obsesie din dorinţa de a se păstra tânără. Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, vedeta este celebră pentru pasiunea sa pentru sport şi diete. Însă nu doar regimul echilibrat o ajută să se menţină în formă, ci şi chirurgii plasticieni, la care iubita lui Dani Oţil apelează frecvent.

Deşi a recunoscut o singură operaţie estetică, cea de mărire a sânilor, fotografiile realizate de-a lungul timpului demonstrează că vedeta a trecut prin mai multe intervenţii. Fizionomia feţei s-a schimbat, nasul are o altă formă, iar pomeţii sunt altfel conturaţi.

Mihaela Rădulescu este una din primele vedete de la noi care şi-au mărit sânii. Cu mulţi ani în urmă, ea şi-a pus implanturi de silicon, la doctorul Constantin Stan, însă a negat că ar fi apelat la o astfel de intervenţie. Până în anul 2007, când, în cadrul unei emisiuni tv, a recunoscut: "Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Datorită doctorului Constantin Stan mă simt aşa de împlinită".

22 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod