Mihaela Rădulescu, sexy după un sfert de secol de showbiz. A împlinit 46 de ani!

Diva a avut o serie de relaţii cu bărbaţi influenţi, dar scopul ei a fost unul singur, să reziste ca vedetă TV

Mihaela Rădulescu este încă o divă. Trebuie să ai multă ambiţie pentru a reuşi să te menţii în prima linie după un sfert de secol de showbiz.

Frumuseţea şi-a păstrat-o cu ajutorul unei diete stricte, mult sport, dar şi operaţii estetice. A fost printre primele vedete din România care şi-au modelat sânii, asta cu mai mult de 15 ani în urmă.  
A fost iubită de mulţi bărbaţii, căsătorindu-se cu unii dintre ei. A fost soţia lui Ştefan Bănică jr. şi a lui Elan Schwartzenberg, un controversat om de afaceri, acuzat de corupţie. Înainte de a deveni cunoscută a mai fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, în 1989, pe ea o chema Ţiganu înainte de căsătorie. După divorţ şi-a păstrat numele primului soţ şi aşa s-a lansat showbiz. A avut relaţii de durată mai lungă sau mai scurtă cu regizorul Dan Chişu, cu vedeta Antenei 1, Dani Oţil, iar în ultimul an a apărut alături de paraşutistul spaţial Felix Baumgartner, un playboy austriac.

4 August 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 5 Aug 2015, 00:37
    De ziua ta - You're beautiful

    Oh, what a nice match Mihaela. Si mie imi place James Blunt, iar pentru ziua ta iti dedic cu intarziere melodia [You're beautiful]

    0
    0

  • virginia pe 4 Aug 2015, 10:37
    urari de sanatate pentru ziua ta fetita

    La multi ani ! La multi ani Mihaela...De citiva ani citesc despre Romania folosind internetul si asa am aflat de existenta ta (sant plecata din tara de 31 de ani si anume in Grecia - buna alegere atunci ,mare jale acum sa traiesti aici...Esti printre doamnele romance care traiesc in afara tarii de care imi place sa aflu noutati.Imi place ca ai curajul si rezistenta de a trai fara complexe.(mi-ar place sa te cunosc eventual daca o sa vii in vreo vacanta la Atena) virginia zenebisi (scuze pentru greselile din e-mailul precedent)

    4
    2

  • ECLAIR pe 4 Aug 2015, 10:32
    LA MULTI ANI

    E tot ce poti sa spui daca nu esti invidios, rau intentionat.sau un "barbat" care nici in vise nu ar ajunge la o astfel de femeie..Este o femeie adevarata, iar toate matracucile care ar da orice sa fie in locul ei.. sa taca..vulpea cand nu ajunge la struguri.. spune ca sunt acri...Ce va mai place barfa ordinara si insultele....

    2
    3

  • cristina pe 4 Aug 2015, 10:01
    miaela tiganu

    Nu intamplator se afla in jurul Hotelului Intercontinental in noaptea din 21 - 22 decembrie, cand a inceput revolutia. Acolo presta meseria de baza.

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod