Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin: Cine-i mai frumoasă?

Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile din România, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.
Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.

În aparenţă, fiecare dintre ele are drumul ei, totalmente diferit de al celeilalte. În esenţă, dacă le-am luat vieţile la puricat, am găsi atâtea concordanţe cum probabil că nu există între două surori adevărate.

N-au fost niciodată prietene, ba din contră, întotdeauna s-a spus că se urăsc de moarte. Frecuşuri între ele au existat dintotdeauna, să ne amintim momentul în care fosta Zână a suprizelor a acuzat-o pe Mihaela Rădulescu că şi-a făcut imagine pe seama campaniei de strângere de fonduri pentru fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Miţă, de la Bere Gratis. Atunci, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminca în familie " s-a văzut obligată să trimită copii ale extraselor de cont care să dovedească faptul că banii aceia chiar există şi că această campanie chiar a funcţionat.

Aceasta a fost probabil una dintre puţinele dăţi în care conflictul dintre ele a depăşit bariera discreţiei, impusă de amândouă.
În rest, de fiecare dată, şi una şi cealaltă nu au avut decât aprecieri pozitive vizavi de aşa numita rivală a sa.

"Nu cred că ne asemănăm în realitate, ci doar artificial pe paginile unor ziare care chiar vor să creeze această paralelă, nu avem în comun nici modul de a privi viaţa, nici felul de a trăi, nici educaţia pe care am urmat-o, nici trăsăturile fizice, iar drumurile pe care le-am ales, precum şi ceea ce trăim în prezent fiecare, sunt rezultatul alegerilor noastre şi sunt experienţe total diferite. Iar relaţia mea cu Ştefan s-a închegat total neaşteptat pentru noi, la un deceniu distanţă de relaţia lor, iar căsniciile noastre, chiar şi cu acelaşi bărbat, sunt total diferite", declara la un moment dat Andreea Marin.

Pentru că tot a venit vorba despre soţul lor, Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu şi-a amintit o secvenţă petrecută între ea şi Andreea Marin, pe vremea când au lucrat împreună la proiectul "Vedete pentru sinistraţi".
Atunci fosta Zâna a Suprizelor a ţinut să o informeze personal pe Mihaela Rădulescu despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de fostul ei soţ. "I-am răspuns Andreei că sunt măritată de 8 ani cu altul, că avem un copil împreună şi că bineînţeles că nu am nicio problemă cu relaţia dintre ea şi Ştefan", mărturisea în urmă cu ceva ani, actuala iubită a lui Dani Oţil.

Câteva zile mai târziu după această declaraţie, cele două veneau în studioul Realităţii TV, pe atunci teren neutru, şi porneau împreună războiul împotriva publicaţiilor care "le-au tocat" de-a lungul timpului. Seara s-a încheiat apoteotic cu o declaraţie de dragoste venită din partea Mihaelei Rădulescu: "Andreea, te iubesc ca în prima zi".

Fără a intenţiona cumva să se dezgroape din nou securea războiului, astăzi am decis să le supunem pe cele două dive testului Anaface.com. Este vorba despre soft-ul care, măsurând raportul dintre trăsăturile feţei, îţi spune, pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de frumoasă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?


Conform măsurătorilor despre care am discutat mai sus Mihaela Rădulescu a primit nota 8,34, în timp ce Andreea Marin s-a situat pe locul 2, cu nota 7,15.



În cazul iubitei lui Dani, motivaţiile sunt următoarele:

1. Faţa ei are o simetrie perfectă pe orizontală - un plus
2. Nasul mult mai lung în raport dimensiunile pe care le au urechile - un minus
3.
Comparând cu mărimea ochilor, distanţa dintre ei este aproape perfectă - un plus
4. Proporţia dintre mărimea feţei şi cea a nasului este ideală - un plus
5. Proporţia dintre rotunjimea feţei şi suprafaţa ei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Mihaelei Rădulescu este 8,34.



De această dată, soţia lui Ştefan Bănică Jr. ocupă doar locul 2. De ce:

1. Faţa ei nu stă foarte bine la capitolul simetrie pe orizontală - un minus
2. Proporţia dintre mărimea nasului şi mărimea feţei este aproape perfectă - un plus
3. Distanţa dintre ochi este prea mică faţă de mărimea ochilor - un minus
4. Nasul este prea lat pentru dimensiunea feţei - un minus
5. Proporţia dintre lăţimea şi lungimea feţei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Andreei Marin este 7,15.
8 August 2011
 

Comentariile 1-50 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • taujneanschi pe 19 Ian 2013, 17:05
    Andreea Marin

    Andreea Marin este o finete de femee ....

    1
    1

  • Marina pe 15 Ian 2012, 22:53
    Andreea Marin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Andreea.....cu siguranta...este mai frumoasa......pana si Banica a ales-o pe ea:)))

    4
    5

  • mada pe 12 Dec 2011, 18:43
    andreea marin

    hai sa fim realisti, andreea marin este vizibil mult mai frumoasa ca raduleasca, raduleasca apare cu cate un scandal la tv cand o uita lumea.andreea a aparut intr-un singur scandal si acela provocat tot de mihaela.cand vine vorba de prezentator emisiunea 'zanei' avea mult mai multi telespectatori decat cea a mihaelei si in plus uitati-va pe net cate vhestii caritabile a facut andreea si cate mihaela. asa ca lasati-ma cu mihaela radulescu care sa nu iasa din ecranul televizoprului l-a luat pe dani ca macar asa mai vb cineva si de ea.

    7
    6

  • adrian pe 6 Dec 2011, 15:17
    Raduleasca nasoala in toate sensurile

    Raduleasca antipatica,tupeista,rapace genul femeii urata si nesuferite care se da 'fata de gashca' a si reusit sa pacaleasca si inca pacaleste pe 'putzoiul' Ontil da.....nu mai e mult!!!!...si papagalul 'inamorat????' in o sa-i numere numere cutele de sub gusa....Eh!!!! si operatiile astea....merg doar pana la a arata precum Christine Valmy. Cat despre a alege intre cele doua....normal,fara nici o ezitare Andreea Marin Banica e frumoasa. Raduleasca ?...fatza de cal, ochii mici,nas....sa nu mai vorbim (bara)...gura..nu te da pe spate...talie prea scurta, usor cocosata....gambe...frumoase (sic!!)...dar cam atat

    9
    6

  • Adelin_a pe 24 Nov 2011, 20:46
    Andreea Marin si Mihaela Radulescu

    Prefacuta sau nu, Andreea Marin are pe "vino incoace", este dulcica, o poti urmari cu drag la TV ore in sir fara sa te plictisesti, are "puterea" de a bine dispune spectatorul si de al emotiona. In schimb, Mihaela Radulescu mi se pare o fire mult prea masculina, e cam plina de ea... te iau nervii numai cand o auzi cum si cat vorbeste, in plus, gesticuleaza foarte mult. Consider ca sunt doua firi TOTAL diferite si cred ca nu se aseamana nici pe departe. Pentru mine, Andreea Marin este Zana cea buna si calma, pe cand Mihaela Radulescu este "fufa guraliva" si altoita de Stefan. B. Jr. Urmatoarele versuri cred ca i se potrivesc de minune lui Raduleasca "Nu stiu ce-a fost in capul meu atunci, te-am luat de soata ca sa nu mai plangi". Ce-o fi fost in capul lui Banica cand s-a insurat cu ea? Important e ca acum face pereche buna cu Andreea Marin. Bravo lor !!! In concluzie, Andreea Marin a fost, este si va ramane o scumpa si o frumoasa. M. Radulescu mai are de umblat pe la cabinete de infrumusetare.

    6
    6

  • dan pe 20 Nov 2011, 00:01
    Andreea.

    Tiganu Mihaela - cap de cal, travestit, operatii peste operatii, sperietoare la origine... Andreea Marin Banica - naturala, feminina, eleganta...

    8
    6

  • dana pe 8 Nov 2011, 22:24
    despre ele....

    doua moldovence cu tupeu, care se cearta si in regat ca si la ele acasa pentru ca asta le este educatia, au un loc de care nu sunt constiente si deh, trebuie sa-si dea in petec. nu le dam prea mare importanta?! au si ele un serviciu ca si noi. adevarat, ele mai bun!:))

    2
    6

  • Nicole85 pe 28 Oct 2011, 01:49
    Andreea

    anna, nu uita ca raduleasca are o multime de operatii la activ. Te invit sa te uiti la pozele din arhiva si ai sa sesizezi o diferenta colosala. Andreea, se pare, a ales sa-si pastreze naturaletea si pentru asta o apreciez. Inseamna ca altele sunt scopurile ei in viata. Si raduleasca mi se pare culmea prefecatoriei. in plus, e vulgara si deloc feminina.

    8
    6

  • Paulina pe 25 Oct 2011, 00:08
    Cine-i mai frumoasa?

    Cu siguranta Andreea Marin!!!!!!!!!! O apreciez si o iubesc mult de tot! Chiar nu conteaza cu cine a mai fost cuplata, asta e o alta chestie.Fiecare are escapade ...........

    8
    8

  • anna pe 11 Oct 2011, 20:02
    mihaela radulescu!

    ce o tot adulati pe prefacuta asta de "zana"? hai sa asteptam inca 5 ani si pe urma sa o comparam cu Mihaela Radulescu de acum? chiar nu faceti diferenta , mai ales femeile, 5 ani la o femeie spune mult in schimbarea iremediabile pe care ti-o aduce timpul

    5
    9

  • andra pe 10 Sep 2011, 14:37
    test de kk@t!

    voi nu vedeti ca pozele nu sunt la fel??? raduleasca are o poza mult prea dreaptra , pe cand a andreei e putin din profil ceea ce dezavantajeaza la testul acela!!

    6
    4

  • maria pe 20 Aug 2011, 19:29
    opinie

    Ma intreb cum ar arata cele doua daca ar castiga minim pe economie si ar mai avea si copii de crescut. Sa fim seriosi cand ai atatia bani e imposibil sa arati rau

    6
    4

  • denis pe 12 Aug 2011, 00:18
    ANDREEA MARIN 4EVER

    @ anonim - stii ca FAKE-urile prind la prosti, nu? Felicitari! Tocmai ai recunoscut ca faci parte din lumea lor de neevoluati. @ elena - ne arati fata ta de miss?

    12
    6

  • elena pe 11 Aug 2011, 22:10
    Mihaela RADULESCU

    Sunt urate amandoua.

    2
    15

  • anonim pe 10 Aug 2011, 20:14
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

    http://www.filehost.ro/albume/andreea_marin_a_pozat_in_playboy_sua/1/

    5
    9

  • dan pe 10 Aug 2011, 19:38
    10 pentru Andreea

    Andreea Marin pentru frumusetea naturala. Sunt tot mai rare astfel de femei printre atatea si atatea siliconate, botoxate, etc. In plus, are acea doza de feminitate plus o privire cuceritoare.

    15
    6

  • veronica pe 9 Aug 2011, 17:00
    Andreea e super frumoasa

    @ mariana - pe mine ma lasa fara cuvinte Mihaela asta cand imi aduc aminte de relatia cu Dan Iosif? SUPERFICIALA? Putin spus! :))

    19
    7

  • carmen pe 9 Aug 2011, 16:53
    Andreea Marin Banica

    Cica "Raduleasca te atrage prin felul ei de a fi"...:)) Prin ce, asadar? prin vulgaritate? ca vb. mult si prost. Andreea e finuta si feminina. E o femeie delicata...

    23
    9

  • miky pe 9 Aug 2011, 15:07
    :))

    mi-am facut si eu testu ala :)) si mi-au oferit 8,94 pct:)) in concluzie :))nu sunt ele cele mai frumoase femei din lume:))

    12
    5

  • DANA pe 9 Aug 2011, 12:36
    Andreea

    Adreea Marin, fara niciun dubiu Andreea Marin Banica este MULT mai frumoasa si e feminina.

    19
    8

  • SiMoNiCaMe pe 9 Aug 2011, 11:59
    hmm....

    Andreea are trasaturi mai frumoase, si e mai finuta intr-adevar, doar ca personalitatea ei o strica.E superficiala si prefacuta ,pe cand mihaela te atrage prin felul ei de a fi.

    12
    13

  • grace_one pe 9 Aug 2011, 11:42
    articol de 2 lei

    vai tare creativa a mai fost persoana care a scris acest articol :))

    14
    2

  • mariana pe 9 Aug 2011, 10:37
    adevarul a facut o adevarata furtuna

    sigur da Adreea asta ma lasa fara cuvinte cand imi amintesc de relatia ei cu TIRIAC. Superficiala!!!!!!!!!!!

    6
    13

  • radu pe 9 Aug 2011, 01:36
    Andreea

    Daca as fi gay, as prefera-o pe raduleasca. :)) Dar cum mie imi plac femeile, o aleg pe Andreea Marin. Frumoasa si cu lipici, dupa atatia ani...ferice de banica jr...

    19
    8

  • Iulia pe 9 Aug 2011, 00:57
    ...

    RoMania, nu fi rea/rau. Nici mie nu mi-a placut niciodata de M. Radulescu, dar are probabil calitatile ei. Pe Andreea am cunoscut-o si personal si acum am o parere si mai buna despre ea. E frumoasa foc si nu degeaba e atat de invidiata. Sunt constienta ca si Radulescu are admiratorii ei, insa DA, Andreea e net superioara, mai ales in ale frumusetii.

    14
    8

  • pollet_a pe 8 Aug 2011, 19:45
    Andreea

    De departe, Andreea Marin. Nici macar nu as face o comparatie intre ele. Raduleasca e mai ....vulgara, nu stiu, asa mi se pare.Oricum diferenta de varsta nu este foarte mare, asta nu se pune.

    20
    10

  • danutzana pe 8 Aug 2011, 17:56
    CINE E MAI FRUMOASA?

    ANDREEA MARIN E MAI FRUMOASA!

    21
    10

  • Marian pe 8 Aug 2011, 17:47
    Andreea Marin e FEMEIE

    Nu poti sa compari o femeie naturala (vezi Andreea Marin), cu una operata la greu (vezi Mihaela Radulescu). Si in plus, Andreea e feminina si atragatoare. Mihaela e baietoasa, nu pot sa o vad ca pe o femeie care sa-mi atraga atentia. Sorry...

    22
    11

  • georgiana pe 8 Aug 2011, 16:43
    Andreea e raspunsul meu, dar...

    Va rog eu frumos sa terminati o data pt. totdeauna cu aceasta comparatie. Eu fug de tabloide, iar voi ce faceti? Le tineti locul? Pls, terminati!!!!!!

    16
    9

  • Anda pe 8 Aug 2011, 16:07
    Andreea Marin

    Bine, Raduleasca are n operatii si tot fata de cal are. Si voce de barbat. Oricum, simetria nu este totul in a stabili frumusetea, conteaza si ochii, buzele, tenul, multe alte aspecte pe care niciun program din lume nu le poate calcula.

    22
    11

  • eueu pe 8 Aug 2011, 15:35
    cum??

    cu.cat.v-a.platit.raduleasca.sa.inventati.articolul.asta?? mihaela.e.chiar.uratica. andreea.e.foarte.frumoasa.si.feminina!! restul.e.vrajeala.ieftina

    20
    11

  • lucia pe 8 Aug 2011, 15:20
    registru complet

    hmmmm...am putea spune ca nebunaticul Banica junior a parcurs o paleta larga de posibile trasaturi reprezentate in mod generos la ambele figuri feminine ce i-au fost si sunt sotii, omul si-a satisfacut curiozitatea de a fi casatorit cu tipuri feminine de contrast. Se spune ca marele pericol dupa divort si recasatorire este sa te inhami la jugul casniciei cu acelasi tip de sot (sotie) de care te-ai despartit. El a preferat radical alt tip de doamna. O fi fost Mihaela atat de rau repudiata??

    8
    7

  • gooagal pe 8 Aug 2011, 14:11
    CUM CINE?

    CE INTREBARE PUNETI, ION ILIESCU !

    8
    10

  • geanina pe 8 Aug 2011, 13:27
    andreea marin

    andreea este mult mai frumoasa decat mihaela este si mai feminina si mai serioasa decat mihaela si e si in zodie cu mine : Capricorn

    20
    9

  • Dia pe 8 Aug 2011, 13:15
    Andreea Marin 4 ever

    Raduleasca are "fata perfecta" :)) normal ca trasaturile ei corespund unui "tabel"-cel al medicului chirurg :))

    20
    11

  • ALINA pe 8 Aug 2011, 13:12
    NU PUTEM COMPARA DACA NU AU ACEEASI VARSTA

    NU AU ACEIASI VARSTA DECI NU PUTEM COMPARA.EXISTA DIFERENTA DE 5 ANI TOTUSI .MIHAELA ARE 42 DE ANI IAR ANDREEA 37.TOTI STIMCA FRUMUSETEA NU TINE VESNIC IAR DUPA 40 DE ANI NU POI ARATA CA LA 20,30 .

    11
    12

  • Ingrid pe 8 Aug 2011, 12:22
    Trist

    Bai nene, dar CHIAR atat de neinspirati sunteti? =)) Chiar atat de mare e disperarea de a umple spatiul cu orice? :))) Si va numiti jurnalisti? Come on, aia de la Libertatea sunt de nivel Pulitzer... prin comparatie :D

    16
    1

  • alina monica pe 8 Aug 2011, 12:01
    andreea marin si mihaela radulescu

    Andreea Marin Banica este in adevaratul sens al cuvantului dupa parerea mea imaginea perfecta a femeii ( este feminina ) pe cand Mihaela Radulescu este imaginea barbatoasa a femeii ( nu este feminina ).

    19
    11

  • mada pe 8 Aug 2011, 11:57
    Mihaela Radulescu

    Mihaela Radulescu e leoaica si asta spune tot:X the best:*:*:*

    11
    15

  • mariann pe 8 Aug 2011, 11:31
    discuţii

    Andreea Marin Este o femeie serioasă,de casă care nu umblă din bărbat în bărbat

    18
    10

  • july pe 8 Aug 2011, 10:22
    ceeeeeeeeeeeeee

    andreea marin sigur daaaaaaaaa

    24
    10

  • mihaela pe 8 Aug 2011, 09:58
    Cu siguranta Andreea Marin

    De ce ati pus in cazul Andreei o poza in care fata ei este putin inclinata? Oricum ar fi iesit rezultatul Andreea este mai frumoasa din toate punctele de vedere.

    29
    10

  • Elena pe 8 Aug 2011, 09:10
    Feminitatea nativa si naturletea, la Andreea se simte!

    Indiscutabil ! Andreea este mai frumoasa, numai ca Andreea si-a cladit fericirea pe lacrimile altei femei si pe suferinta & deruta unui ingeras de copil al lui Stefan. Mihaela, si ea a adus suferinta & deruta, dar propriului copil si a facut ce n-a facut nimeni in RO: a flituit si a lasat cu ochii in soare ....un evreu ! Mai rar asa curaj !. Deci, pacatoase sunt amandoua ! Sa fie sanatoase, ca frumusetea este efemera!( vezi pe Madam Brigitte Bardot cum arata ACUM ! ) !

    16
    17

  • ana pe 8 Aug 2011, 09:10
    andreea marin nici nu se poate compara

    Alexandra are foarte mare dreptate! faceti comparatie cu andreea marin la concursul de miss si mihaela pe cand era cu dan chisu, e cel mai bun termen de comparatie si veti vedea clar diferenta. Raduleasca e si foarte imatura, si-a cam dat cu firma in cap de cand cu Otil. si-a aratat adevarata fatza. nu zic ca de-a lungul timpului andreea a fost usa de biserica, dar macar a stiut unde anume sa se arunce ca sa iasa din haul in care o aruncase viata inca de mic copil. Andreea marin este mult mai stilata, mai eleganta, mai frumoasa dpdv natural. plus ca, aceasta comparatie intre doua poze aranjate in photoshop nu are relevanta

    29
    9

  • Ana pe 8 Aug 2011, 09:09
    :)

    Andreea Marin este finauta, nu incape termen de comparatie intre ea si Mihaela.

    27
    10

  • alina pe 8 Aug 2011, 08:24
    andreea marin

    andreea este un colaj de feminitate si rafinament feminin, de armonie cel putin exterioara.....care ar trebui sa reflecte niste calitati sufletesti exceptionale.Chestia cu masurile fetei , personal o consider stupida. o consider superioara prin calitatile ei Mihaela este si ea o femeie puternika si inteligenta , dar feminitatea ii apartine andreei.

    23
    10

  • botezatu pe 8 Aug 2011, 07:26
    cine e mai frumoasa

    sincer nici una ce vedem noi este artificial cand vor iesi de la dus nu le mai recunosti , dar e bine ca se aranjeaza si determina sexul frumos sa le urmeze aici au castigat puncte, toate femeile sunt frumoase cand dau un strop de omenie pe felul cum arata

    16
    0

  • Alexandra pe 8 Aug 2011, 01:10
    ANDREEA MARIN

    Daca mai pui la socoteala si operatiile pe care si le-a facut Raduleasca...:)) Uitati-va la pozele cu ea de cand era cu Dan Chisu. Apoi uitati-va la imbunatatirile pe care si le-a tot facut. Pasul urmator: Uitati-va la pozele cu Andreea Marin de la concursul de miss incepand (atunci avea 19 ani) si continuand cu pozele de la 20 si ceva de ani. Si cand a aparut in clipul lui Banica avea 27 de ani. A ramas la fel de frumoasa daca nu cumva e chiar MAI FRUMOASA decat la 25-30 de ani. Asadar, un DA convins frumusetii naturale.

    31
    10

  • ana pe 8 Aug 2011, 00:59
    MIHAELA ARE CU 5 ANI MAI MULT

    nu poti compara doi oameni pentru ca nu sunt la fel,nu au aceeasi varsta( EXISTA DIFERENTA DE 5 ANI INTREE ELE ) si frumusetea e trecatoare.

    12
    13

  • Andrei pe 8 Aug 2011, 00:54
    Andreea Marin, fara niciun dubiu

    Andreea Marin Banica este MULT mai frumoasa si e feminina. Mie imi plac femeile, asa ca o aleg pe EA.

    25
    11
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod