Mihaela Rădulescu, răvășită de durere: "O prietenă foarte bună s-a sinucis"

Vedeta a povestit pe pagina ei de Facebook că o prietenă foarte bună s-a sinucis. Mărturisirea sa i-a impresionat pe fani, aceștia trimițând numeroase mesaje de condoleanțe.
Mihaela Rădulescu și-a obișnuit prietenii de pe Facebeook cu postările sale dese, pe diferite subiecte. Ea nu se ferește să critice, să dea sfaturi, să facă mărturisiri intime sau să se laude, pur și simplu. Ultima postare are însă un subiect trist.

"O prietenă s-a sinucis. Habar n-am de ce vă spun și vouă... Poate pentru că doare. Cumplit. Poate pentru că nu înțeleg. Poate pentru că avea 29 de ani.... Iertați-ma, dar până acum n-am făcut decât să râdem împreună aici și să ne bucurăm, să ne emoționăm frumos... Dacă suntem prieteni cu adevărat, cred că trebuie să împărțim și durerea... sau măcar compasiunea... Dumnezeu s-o odihnească în pacea pe care a pierdut-o...", a scris Mihaela Rădulescu.

Din comentariile prietenilor de pe Facebook ai Mihaelei reiese că numele prieteni sale care și-a luat viața este Dana şi că acesta avea multe cunoştinţe comune cu Mihaela, scrie ziarul Click!.

Mihaela Rădulescu obișnuiește să-și expună tranșant opiniile despre diverse teme în postările ei pe internet, iar acestea provoacă deseori reacții puternice din partea publicului. La sfârșitul lunii mai, ea a povestit cum e viața la Monte Carlo și s-a lăudat că se întâlnește cu multe celebrități internaționale. "Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară <<au făcut valuri>> Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic <<cantina>> noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână", a scris ea. "L-am ratat pe Michael Douglas, adică n-am avut plăcerea să dăm nas în nas, dar venise şi el să asiste la cursă. Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti", a continuat Mihaela. "Un alt vecin celebru (care plăteşte şi el întreţinerea fără restanţe) e mai tânărul Novak Djokovic, numărul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj. Peretele unde stau aliniate cutiile poştale mai dezvăluie o mulţime de nume celebre, cu rezonanţă comercială, cinematografică sau istorică. Păcat că aici nu se ţine nicio şedinţă de bloc, ca să ne cunoaştem mai bine unii cu alţii", a mai scris vedeta pe blog.

Tot pe blogul ei, Mihaela a atacat-o apoi pe Teo Trandafir, despre care scris: "Am tot așteptat să se întoarcă Teo. Mi-am amintit câte furtuni și patimi a stârnit atunci când s-a manelizat și a dezamăgit un public care-i admira inteligența."

În luna iunie, ea și-a permis încă o "aroganță", postând pe Facebook două imagini provocatoare și mesajul: "Am gătat ciorba (nu, era supa, scuze) și fac aroganța promisă - mă pregătesc de culcare, ca tot omu', pardon, ca toată diva:), că, știți, noi, divele, dormim pe masă, încălțate și cu ochii deschiși, ca să nu se strice machiajul."
 
 
 

În această lună, Mihaela Rădulescu a revenit cu o postare utilă pentru femeile care o citesc, oferindu-le câteva sfaturi sănătoase. "Bună dimineața! După vitamine, sport și mic dejun, ziua arată deja mai interesantă. Dacă v-aș convinge să nu plecați nicăieri din casă cu stomacul gol, să nu fumați first thing in the morning și să faceți măcar 15 minute de gimnastică de dezmorțeală, pe muzică energizantă, aș fi fericită că am o influență pozitivă asupra unora dintre voi", a explicat vedeta pe Facebook. "Nu sunt dictate de viață, căci nu sunt un guru, sunt doar idei simple, care la mine funcționează brici. Cu orice v-ați îmbrăca, nu uitați să asortați și un zâmbet, un mers cu spatele drept și un to do list, care să conțină și o bucurie pentru sufletul vostru. Have a nice day!", a mai scris Mihaela.

Postările vedetei nu sunt însă pe placul tuturor. Actorul de comedie Mihai Bobonete a ironizat-o recent pe Facebook, acuzând-o că își dpă cu părerea despre orice și că nu are niciun secret: "Te-ai săturat de vechea ta tigaie care lipeşte clătitele? Vrei să faci un ou ochi aşa cum ai văzut în reclame? Vrei un sfat în legătură cu aerul condiţionat de 12 000 de BTU? Doreşti un pronostic exact la Steaua Legia Varşovia? Ai un junghi? Pentru toate ai un raspuns la Doamna Mihaela Radulescu Schwartzenberg pe ziar la dânsa în viaţa virtuală! P.S.Parcă să zic eu că şi pozele sunt cât de cât mişto!".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 2 Oct 2013, 14:20
    prostimea

    mai frustratilor nu mai vorbiti de MIhaela urat , demonstrati ca sunteti voi mai buni sau bune dact ea aveti cu ce ??????

    0
    0

  • Dani Iosif pe 2 Sep 2013, 18:47
    Singura in Amsterdamm

    Ce lagatura are poza cu sinuciderea ?Esti tot inculta ,degeaba te plimbi prin Lume ,daca nu urmez,i macar din curiozitate o scoala la straini ." Poate pentru ca ,poate pentru ca:" exprimare de proasta....

    1
    2

  • Delia pe 28 Aug 2013, 22:36
    bonjour

    Putzina decentza , Ai un copil de crescut. Nu te mai da in stamba!!!! Zau ,la varsta ta ,las-o mai moale. Pensia e aproape.

    3
    2

  • RoMania pe 26 Aug 2013, 22:22
    Hai RoMania.....

    ....bine ca se inCURajeaza singura ca este "diva" :) , dar nu spune si la ce, ca altfel nu avea cu ce sa traiasca ca un parazit in Monaco . Cat despre "pretena" decedata sa ne spuna M. Tiganu ce faceau cu adevarat cand se intalneau sa se confeseza .....poate asa reusim sa ne dam seama de ce s-a omorat ...!!!

    4
    4

  • gino.sicily pe 26 Aug 2013, 22:16
    lehamite

    are numai vrajeala pitzipoanca asta, nu sa sinucis nimeni .Face subiecte aiurea sa impresioneze.....si sa atraga cati mai multi curiosi.cunosc stilul.

    5
    3

  • aurelia pe 26 Aug 2013, 21:52
    micaelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    E oribila cu fata ei de cal,ia priviti atent un-i asa ca seamana cu un cal?Nu mai are nimic natural e toata falsa.Si bine zicea Radu Mazare primarul Constantei "O HAIMANA"

    4
    4

  • roxana pe 26 Aug 2013, 19:01
    Bine, rau..

    exceptional, cum crede fiecare ca arata Mihaela Radulescu , de fapt, e o mare prefacuta , e o oportunista , si se poarta ca o..neserioasa . Imi pare rau ca sunt multe persoane care o iau drept model , avand ca unic criteriu , faptul ca "se tine bine" . Pe langa operatiile de la nas , si sanii pusi , are la dispozitie sume mari de bani pentru tratamente si intretinere si timp pentru mers la sala . Daca ar trai ca o femeie obisnuita , cu banii dintr-un salariu bun, si timpul ramas intre job si familie, poate ca nu ar mai arata asa. nu e normal sa tot vorbim si sa ridicam in slavi pesoane de acest fel. Sunt o multime de femei care sunt cu adevarat demne de admiratie si respect, de a fi luate model , e adevarat, de fetele inteligente . Sincera sa fiu, asa cum arata in pozele prezentate, e doar o scuzati "tarfa dornica de atentie"

    10
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod