Mihaela Rădulescu, mereu pe drumuri: „Trăiesc într-o ţară, iubesc în alta“

Între drumurile dintre Bucureşti şi Monte Carlo, Mihaela îşi face timp şi pentru iubitul său, austriacul Felix Baumgartner

Mihaela a precizat că stilul ei de viaţă nu se potriveşte oricui, dar fiecare se poate inspira din exemplul său aşa cum crede de cuviinţă. "N-am în vocabular <<ce-ar fi dacă ?...>> decât atunci când am deja un plan în care cred şi pe care-l pot duce până la capăt. Din toate astea, aş fi vrut să vă inspire ideea că viaţa nu trebuie trăită după tipare, ci după intensitatea sentimentelor şi acoperirea lor în realitatea în care funcţionaţi cel mai bine."

"Aveţi deja un tipar în care totul e aşa cum aţi visat ? Nu pot decât să vă felicit şi să vă urez statornicie.

Nu vă simţiţi bine niciunde ? Nu pot decât să vă doresc putere să rupeţi cadenţa greşită şi să o luaţi la fugă în direcţia mereu visată... Your way... or the highway:)))", şi-a îndemnat ea admiratorii.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 16 Feb 2016, 17:47
    Mai Traian

    Tie ti-e cam ciuda, ca tiganca asta nu-i a ta, si ca o duce mult prea bine decat ai putea zisa tu vreodata. Nu-i numic, oricine imbatraneste dar depinde cum. Conteaza cum cum se simte. Tu poate esti deja batran la 30 de ani. Genul ei nu se va simti batrana nici la 60 de ani. Cred ca este o problema de perceptie. Si apropos... cine-i Elan ca n-am auzit de el? E din trupa lui Mos Craciun?

    0
    0

  • traian pe 9 Feb 2016, 16:47
    Miaela, de ce ti-ai schimbat numele ? Tiganu era mai frumos, se potrivea mai bine cu figura ta.

    Trandaveste intr-o tara pe banii lui Elan, se f"#e in alta si face pe clownul in Ro. Cam atat despre batrana doamna !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod