Mihaela Rădulescu, mereu pe drumuri: „Trăiesc într-o ţară, iubesc în alta“

Vedeta a scris pe Facebook că s-a obişnuit să schimbe hainele de sport cu cele de scenă şi să treacă de la tocăniţă la soupe a l'oignon fără să clipească.

Mihaela Rădulescu a povestit că s-a obişnuit cu ritmul trepidant al vieţii sale, care o menţine tot timpul în mişcare, pe drumuri, dar este fericită pentru că face ce vrea şi ce-i place.

"Trăiesc într-o ţară, muncesc în alta şi iubesc în alta. În toate cele 3 ţări am o viaţă, nişte prieteni, nişte locuri care-mi plac şi nişte lucruri pe care ador să le fac. Mereu mi-e dor de ceva sau cineva, mereu dau şi primesc un sărut de rămas bun, o îmbrăţişare caldă de bun-venit...

Zbor, conduc, fac şi desfac bagaje şi încerc să nu pierd timpul cu nimic ce m-ar scoate din ritm, din starea activă, din vibraţia pozitivă, creativă...", a scris ea.

Vedeta a explicat cum reuşeşte să le facă pe toate. Pe scurt, totul depinde de organizare: "Situaţia mă obligă la o organizare personală impecabilă, dar şi la o permanentă adaptare. Schimb haine de sport cu cele de scenă, dau franceza pe română, engleza pe germană la care fac progrese, trec de la tocăniţă la...

soupe a l'oignon ori de la gulaş la schnitzel fără să clipesc şi nu mi se pare că vreau să schimb ceva... ce funcţionează bine aşa cum."

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elvis Termopan pe 16 Feb 2016, 17:47
    Mai Traian

    Tie ti-e cam ciuda, ca tiganca asta nu-i a ta, si ca o duce mult prea bine decat ai putea zisa tu vreodata. Nu-i numic, oricine imbatraneste dar depinde cum. Conteaza cum cum se simte. Tu poate esti deja batran la 30 de ani. Genul ei nu se va simti batrana nici la 60 de ani. Cred ca este o problema de perceptie. Si apropos... cine-i Elan ca n-am auzit de el? E din trupa lui Mos Craciun?

    0
    0

  • traian pe 9 Feb 2016, 16:47
    Miaela, de ce ti-ai schimbat numele ? Tiganu era mai frumos, se potrivea mai bine cu figura ta.

    Trandaveste intr-o tara pe banii lui Elan, se f"#e in alta si face pe clownul in Ro. Cam atat despre batrana doamna !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod