Mihaela Rădulescu, diva care nu se teme de atentate!

În ciuda alertei teroriste, jurata de la ”Românii au talent” şi-a petrecut weekendul la Londra împreună cu fiul său Ayan
În urmă cu o săptămână, în Paris au fost ucişi, într-o serie de atentate succesive, 130 de oameni şi alţi 300 au fost răniţi. Bruxelles, capitala Belgiei, este un oraş închis la această oră, poliţia şi armata patrulează pe străzi.
În noaptea de duminică spre luni au fost arestaţi 21 de suspecţi de terorism. Imediat după atacurile din Paris, mai mulţi jihadişti au anunţat că Londra va fi următoarea ţintă, conform cotidianului Daily Express.
Dar astfel de evenimente tragice n-o pot ţine în casă pe Mihaela Rădulescu. Ea şi-a luat fiul şi au plecat într-un city-break în capitala Regatului Unit.
24 Noiembrie 2015
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amos pe 25 Nov 2015, 17:48
    grobienii

    Va plac numai minorele?Mihaela R. este o femeie matura,pe picioarele ei,arata bine si este inteligenta,calitate care voua va repugna,pentru ca nu o puteti concura.Dixit!

    0
    0

  • Jessie pe 25 Nov 2015, 13:20
    "diva"care nu se teme de atentate

    Doamne,e atat de urata ca ar putea speria teroristii,pacat ca nu se afla la Paris la momentul atentatului.Si apropo,de ce o tot numiti "diva"?

    3
    2

  • Denis pe 25 Nov 2015, 13:03
    Mihaela Radulescu

    De ce e supranumita diva aceasta femeie obisnuita ca nu inteleg ?

    5
    1

  • monika pe 24 Nov 2015, 16:26
    Banc cu Rasufleasca

    Banc: Un preot explică, la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam şi dintr-o coastă a lui Adam a creat-o pe Eva. - Părinte, îl întrerupe eleva Tiganu Mihaela,, tata spune că ne tragem din maimuţe. - Ascultă, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu mă interesează. Eu vorbesc la modul general

    6
    2

  • cristina pe 24 Nov 2015, 12:36
    Nu ne mai aburiti cu Raduleasca, i-au murit laudatorii?

    Urata mai e ! Face pe copila dar la numai 47 ,e mai trecuta decat mamaie (54 ani). Cand spui Rduleasca spui diva de carton lansata in TV cu ajutorul relatiilor pe care le-a avut cu diferiti barbati. Inceputurile dateaza de la acel Dan Iosif.

    7
    2

  • aurelian pe 24 Nov 2015, 11:11
    nemuritoarea Old Lady Tiganu,

    Pai cine sa atenteze la ea? Cine in afara de voi mai este preocupat de Old Lady? Specificarea voastra "foto dreapta" este inutila. Desi aproape de nerecunoscut dupa liftingul total, , babeta . nu poate sa fie confundata cu o persoana tanara.

    7
    2

  • aurelian pe 24 Nov 2015, 11:11
    nemuritoarea Old Lady Tiganu,

    Pai cine sa atenteze la ea? Cine in afara de voi mai este preocupat de Old Lady? Specificarea voastra "foto dreapta" este inutila. Desi aproape de nerecunoscut dupa liftingul total, , babeta . nu poate sa fie confundata cu o persoana tanara.

    5
    1

  • Nina pe 24 Nov 2015, 09:05
    Aiurea

    Dacă nu o face nimeni, trebuie să-şi facă singură reclamă. Cî de... timpul nu iartă pe nimeni, mai pe ici, mai pe colo, se vede al naibii şi... ieşi din vizor, din fosta vedetă care făcea orice să fie în atenţia publicului la o femeie care a cam început să îmbătrânească. Poate să se tăvălească prin făină ca jurată, poate să-şi arate din plin decolteul... Mihaela va trebui să lase locul celor tinere, că de... i-a cam trecut vremea

    6
    2

  • El Condor pe 24 Nov 2015, 05:51
    Viata ...

    Vai ... ce-a mai imbatranit ...

    6
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod