Mihaela Rădulescu dezamăgită în dragoste? Diva compară femeia cu un automobil

Jurata de la ”Românii au talent” pare a trece printr-o perioadă dificilă. Un text publicat pe Facebook lasă să se înţeleagă că relaţia cu paraşutistul spaţial scârţâie

Textul vorbeşte despre cum ar trebui să se poarte un bărbat îndrăgostit cu partenera lui, dar, ciudat pentru o femeie, compară sexul frumos cu un automobil.
”Mai trag cu ochiul la cuplurile din jur si văd...de toate. Iubiri trainice, care se simt de la orice distanţă şi, din orice gest, dar şi iubiri şubrede, care au uitat de la ce s-au luat, ce-i ameţea când se sărutau şi se alintau, ce-i făcea fericiţi şi siguri pe dragostea lor.

23 Septembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teo pe 24 Sep 2015, 18:46
    Disperata

    Pe matracuca asta care nu stie sa imbataneasca decent si sa isi iubeasca ridurile, cand n-o s-o mai bage nimeni in seama e in stare sa se spanzure uitand ca are un copil de crescut. Cum e posibil sa scrii pe net ca la 45 de ani ai avut la micul dejun un iaurt, un orgasm si 2 oua fierte. Oare nu-i e rusine de copilul ei sau macar de prietenii acestuia si de batjocura la care o sa fie supus Ayan cand o sa inceapa baietii din anturajul lui sa spuna una sau alta despre ma-sa ?? FRUSTRATA SI PENIBILA. Operata si iar operata de a ajuns sa semene cu Cher. Scarboasa.

    0
    0

  • Mircea pe 23 Sep 2015, 18:32
    Nu vad cum poate sa scartie relatia,

    de vreme ce parasutistul intergalatic are parte de o parasuta pe masura.

    3
    1

  • travis pe 23 Sep 2015, 12:10
    Eu o compar

    ..cu un ciine.ii dai de mincare,sta pe linga casa.Nu-i dai,se cara la altul mai bogat,care-i da.Asta e. Mih rad este o los panaramos.

    3
    0

  • oreste pe 23 Sep 2015, 12:00
    foarte buna asemanarea cu un automobil

    in special cu o masina care polueaza atmosfera

    4
    0

  • Solomon pe 23 Sep 2015, 11:48
    masina

    Problema cu masina ii alta-poate sa fie noua dar sa aiba o uzura mare iar atunci pierde ulei!Deci atentie, la strangeri-daca nu-s bune.soferul schimba masina cu alta care trage mai bine! PS-Cum stai cu setul?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod