Mihaela Rădulescu, dată afară de la "Românii au talent"?

Marius Tucă a scris pe blogul său că vedeta şi-ar fi încheiat deja contracul de colaborare cu Pro TV după scandalurile pe care le-a provocat.

După ce a scris că homosexualii sunt "anormali", zvonurile potrivit cărora postul de televiziune ar fi încheiat contractul cu Mihaela Rădulescu s-au înmulţit. Fostul director al ziarului Jurnalul naţional anunţă că relaţia vedetei cu postul de televiziune e deja de domeniul trecutului. "Surse din cadrul Pro TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul TV. Aceleași surse indică drept principala cauză a acestei rupturi notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat al concursului "Românii au talent", care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni", a scris Tucă pe blogul său.

Contactaţi de Click!, reprezentanţii postului au infirmat categoric acest lucru.

"Mihaela Rădulescu va rămâne în continuare în echipa emisiunii şi va putea fi văzută mult timp de acum încolo. Nu vom înceta colaborarea cu ea în următoarea perioadă", au spus surse din departamentul de PR de la Pro TV, citate de ziarul amintit.

"Pro TV infirmă în totalitate zvonurile apărute astăzi, referitoare la excluderea Mihaelei Rădulescu din emisiunea Românii au talent. Mihaela este şi va fi în continuare prezentă la masa juriului, atât în perioada preselecţiilor, cât şi în show-urile transmise în direct", a transmis Pro TV într-un comunicat oficial.

De când a devenit membră a juriului de la "Românii au talent", Mihaela Rădulescu (45 de ani) a provocat mai multe scandaluri care au menţinut-o în centrul atenţiei. Ea a sărutat un concurent pe gură, altuia i-a pipăit fundul, apoi s-a tăvălit prin făină şi a lins degetele unei dansatoare, notează Click!. În plus, ea a criticat două concurente în vârstă de 14 ani că sunt grase. "Dacă data viitoare vă pun pe cântar şi nu aveţi cu cinci kg mai puţin, nu mai treceţi de mine", le-a spus ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod