Mihaela Rădulescu: "Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.
1 din 11

"Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze"

Mihaela Rădulescu le-a răspuns pe Facebook celor care o acuză că se zbate ca să fie mereu în centrul atenţiei
19 Aprilie 2015
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 21 Apr 2015, 08:10
    m.r bestia la limite !

    botoxata,stafidita,tuguind dezgustator buzele pregatindu-se pentru bw jb constant, depaseste orice limita a bunului simt. Pro.Tv-ul a facut o imensa gresala facind din ea jurata intr-o emisiune adorata de toata lumea. Izaura fata lui Bercea avea mai multa decenta...Se vinde dezgustator din ce a mai ramas din ea. Acum se agatata disperata de parasutist; uita ca fufe ca ea sunt pe toate gardurile si centurile din provincie.. Nu se gindeste la fiul ei ? Intr-o zi citind despre ma-sa inevitabil va intreba :Ma, tu ai fost o borfeta ?m.r. ESTE O PATETICA JENANTA !

    10
    0

  • Gina Alexandrescu pe 21 Apr 2015, 01:40
    Mihaela Radulescu nu stie ce face si ce vrea

    Doamna, nu puteti fii membra a juriului si concurenta in acelas timp .Nimeni nu agreaza faptul ca vreti cu tot dinadinsul ,sa fiti si pe scena si la masa juriului ,v-am vazut de multe ori cum faceati demonstratii gratuite contra concurentului ,nu este profesional .Vreti sa fiti concurenta?(asta in cazul cind aveti cel putin un talent) lasati masa juriului si poftiti pe scena .Ma indoiesc ca a-ti face fata pozitiei de concurenta ,cum nu sinteti capabila sa va achitati onorabil de pozitia pe care o aveti in prezent ,din nefericire distrugeti spectacolul ,atita nepasare si lipsa de bun simt !

    8
    0

  • eli pe 20 Apr 2015, 23:56
    m.radulescu

    Creatura mai urata nu cred ca exista. Iar uratenia vine din interiorul ei .Poate sa se injecteje si sa se taie si sa se umple cu ce-o vrea si putea pe peste tot nu schimba nimic din uratenia caracterului, a mintii, a minciunii. Asta este aceasta individa nesemnificativa care ne intoxica bagata pe gat de altii, dar sa nu uite nimeni ca exista telecomanda (traiasca cine a inventat-o). Daca sezoanele trecute era o incantare sa urmarim acest show acum cred ca sunt din ce in ce mai putini cei care il urmaresc si este pacat de stradania celor care concureaza ca se intampla asa din cauza unei ... nu exista epitet.

    8
    0

  • Lizuca pe 20 Apr 2015, 15:27
    batrinetea...

    Cucoana asta poate sa-si puna si cenusha in cap...batrinetea este tot mai aproape si nu-i ca tineretea , la fel cum iarna nu-I ca vara...

    6
    0

  • FEMEIE pe 20 Apr 2015, 12:40
    mihaela individa

    Ce nu intelege aceasta madama , care nu stiu ce cauta in Romania si mai mult nu stiu cine a avut ideea sa ocupe si sticla tv, este ca, tarfa poate fi oricine si sunt enorm de multe, deci oricine (prostituatele incluzandu-se aici din punctul obiectului de activitate). Ce nu poate orice femeie, inclusiv aceasta madama este sa -si tina barbatul langa ea, sa se simta bine din toate punctelel de vedere langa ea si sa nu-i curga balele dupa una ca ea. Asta ar fi o lauda si nu tampeniile si scenariile uluitoare pe care aceasta madama le spune si le face.Nu cred ca ar avea vre-o femeie , decat cele de teapa ei , spume la gura ca ii iese ei tatele pe afara ca doua pungi pline sau ca ar fi citita pentru ca din gura ii ies numai "perle " sau ca merge in patul mai multor barbati (lucru pe care orice femeie il poate face). ASA CA , FEMEILOR CARE DUPA SPUSELE ACESTEI INDIVIDE ATI AVEA SPUME ,DACA EXISTA VRE-O UNA , NU AVETI DE CE ASTA TOCMAI PENTRU CA CEEA CE FACETI VOI NU POATE FACE EA , INVERS ORICARE POATE FACE ORICAND. CONDITII, TATE PUSE, TOTUL OPERAT, TOTUL AJUSTAT SI VA TREBUIE MULTA OBSCENITATE...IN REST NU ITI TREBUIE NIMIC....

    7
    0

  • Mircea pe 20 Apr 2015, 12:04
    Despre m.radulescu

    Dupa cum ati remarcat,nu-i scriu numele cu majuscule sa nu insult limba Romana! Pro Tv-ul a intrat in picaj abrupt de vreme ce a acceptat-o pe reptila aia libidinoasa de radulescu in programul atat de vizionat de vineri seara!!! Asa cum au avut de pierdut cu prezenta lui horia brenciu la Vocea Romaniei iar apoi au sarit din lac in put cu vaicaritulde tudor chirila(marele actor)n-ar fi rau dac i-ar "trage pe dreapta "pe cei doi neaveniti si si-ar remania putin lista celor ce fac onoare micului ecran !Pe raduleasca n-ar face rau organizatori de la Romanii au Talent ,sa-i administreze niste calmante caci asta cred ca este nimfomana de ultima speta si nu va trece mult pana cand va tabara pe vreun concurent ca sa vada toata tara un film XXX in direct!!!!!

    10
    0

  • roveli pe 20 Apr 2015, 11:34
    aiuea

    Rahaturi de genul mihaela radulescu au sufocat tara asta de pute in toata lumea.

    10
    0

  • marina pe 20 Apr 2015, 09:05
    m.radulescu

    atunci cand prezenta"duminica in familie" chiar o indrageam, era cu bun simt, dadea dovada de oarecare inteligenta, etc dar - acum a devenit intr-o persoana care iti provoaca dezgust din toate punctele de vedere, nu stiu cum protv-ul o tine cand a primit atatea mesaje contra acestei persoane penibila, probabil ca nu conteaza pentru acest post tv. parerile telespectatorilor si in situatia financiara in care se afla primordial este spaga pe care m.radulescu probabil o plateste ca sa apara pe micul ecran ; rusine pentru acest post tv ca nu-si respecta telesp. si din contra sustine persoane care nu fac altceva decat sa ingretoseze privitorii si astfel sa renunte a mai privi acest spectacol.

    14
    0

  • george pe 20 Apr 2015, 08:38
    O PATETICA OPORTUNISTA !

    O borfeta agresiva, disperata ca-i trece "timpul". Bunul simt nu este in "tabloul " ei. Tisneste "in calduri" se arunca in cap - totul se impresioneze- si nu are cu ce- decit preacurvindu-se. Am indragit remarcabila emisiune ROMANII AU TALENT, dar prezenta tutei da nervi in stomac.Cit a platit PRO-tv sa apara in show- asa mi s-ar parea correct, pentru ca daca au platit-o isi merita scaderea RTG-ului. A plecat scirbita de RO. ce naiba cauta acum? La Monaco e un fir de praf, ignorata pentru ca nu reprezinta nimic, aici cind "apare" se face de ris. PENIBIL !

    19
    0

  • Dana pe 20 Apr 2015, 00:14
    Esti o tipă grozavă!

    Bună Mihaela țin să te informez că apreciez foarte mult prestația ta de la ,, Românii au talent ” și doresc să te asigur de respectul și admirația mea!

    0
    17

  • Mihai Apostol pe 19 Apr 2015, 20:33
    Prostia unei curve.

    Din cauza unei asa zise ,,dive", care cred ca nici nu stie ce semmnificatie are acest cuvant, o parte insemnata din cei care urmareau acest show (Romanii au talent), nu pot urmarii linistiti acest moment memorabil pentru talentele romaniei. O individa care se crede superioara celor din jur, cand de fapt este o simpla parasuta evoluata, nu de centura. Insa prin ceea ce face individa, arata ca pe zi ce trece ca se denatureaza si isi arata adevarata fata, de centura. Acum citiva ani cand a plecat la Monaco, individa spunea ranita total ca nu se va intoarce intr-o tara plina de nesimtiti, ca ei ii este bine acolo, nici nu doreste sa mai auda de Romania. Dupa ceva timp cand a vazut ca nu-i canta nimeni in struna, pentru ca in Monaco este o nimeni, a venit cu coada intre picioare ca o catea in calduri, sa caute disperata sa fie in centru atentiei din show business-ul autohton.Este o persoana fara scrupule care va termina asa zisa ei perioada de diva intr-o mare hasna. Acolo cred ca ii este locul, alaturi de porci, scroafe si tot ce inseamna mocirla.

    17
    1

  • Max pe 19 Apr 2015, 14:43
    O hoasca

    O hoasca libidinoasa. Sa nu uite prin ce este celebra......vaaaaaaai de gingiile ei....:)).

    16
    2

  • Autostopistul pe 19 Apr 2015, 14:37
    Păcat

    că acest gen de femei care au trăit doar prin cilii din vagin îmbătrânesc. De regulă astea intră în depresie şi se sinucid când descoperă că au trăit de pomană. Bineînţeles dacă va avea suficienţi bani, va plăti masculi tineri să-i menţină tonusul. Dar nu cred că are bani, că dacă ar avea nu ar mai presta nici o activitate.

    13
    3

  • Irina pe 19 Apr 2015, 13:16
    criza de 40 de ani!:))

    O biata fufa vulgara,botoxata si siliconata care oripileaza oamenii de bun simt si pe care uite ca prostii de la PtoTv o accepta si platesc ca sa ne enerveze si scarbeasca pe noi,cei decenti si cu bun simt.Atata timp cat vor exista oamni care o plac si accepta....nu ai ce face cu o societate bolnava unde primeaza vulgaritatea sexuala si mizeria.

    14
    1

  • diana pe 19 Apr 2015, 13:11
    Ce penibila...

    Funza verde elefant, ce penibil si jenant. Si scarbos. As muri de greata daca m-ar saruta.

    18
    1

  • catalina pe 19 Apr 2015, 12:08
    none

    dar asa este,de fiecare data raduleasca epateaza,vrea sa fie vazuta,observata,nu vedeti ca nimeni din juriu in afara de ea nu alearga pe scena,nu srauta concurentii,e penibila,oare Andra,Andi,sunt prosti?e clar ca vrea sa fie vazuta,observata,partea proasta e ca, e penibila si se face de ras,oricum ar fi aratand ea,nu mai e o tanara speranta.Vedeti uneori oamenii cad in penibil,iar ea face parte dintre cei care cad in penibil,nu-si accepta varsata si cred mereu ca sunt tineri si frumosi,ei nu e chiar asa.E JENANTA.

    20
    1

  • mircea_deca pe 19 Apr 2015, 09:03
    vezi ca vine.....

    maine vine dna-ul ....si-l piteste...........

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod