Mickey Rourke

Mickey Rourke, schimbare la 64 de ani: S-a îndrăgostit de un bărbat!

S-au dus vremurile când Mickey Rourke era unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood şi avea toate femeile la picioare! Actorul are acum o relaţie cu un bărbat.

În anii '80, era unul dintre cei mai sexy actori, iar femeile erau înnebunite după el. Rolul din "9 săptămâni şi jumătate", în care a făcut un cuplu memorabil cu Kim Basinger, l-a transformat într-un star sexy, al cărui viitor ar fi trebuit să fie pe măsura acelor ani. N-a fost să fie: Mickey Rourke a luat-o în jos, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, iar perioadele dificile din viaţa sa au lăsat urme vizibile pe chipul lui.

După mai multe tentative de a-şi reface cariera de sportiv dar şi pe cea actoricească, Rourke s-a pus pe picioare şi se bucură de o perioadă mai liniştită.

Dar marea noutate este că la 64 de ani este din nou îndrăgostit. Contrar tuturor aşteptărilor, nu de o femeie, ci de un bărbat. Este vorba de hairstilistul Giuseppe Franco, cu care s-a afişat recent în Beverly Hills. Cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat cu patimă pe stradă, după ce au luat masa într-un local şic, Cafe Roma.

Rourke, care a avut o relaţie de şapte ani cu modelul rus Anastassia Makarenko, era îmbrăcat sport, cu un hanorac gri cu glugă tras direct peste pieptul plin de tatuaje şi pantaloni de camuflaj, şi părea destul de exuberant, din moment ce şi-a permis un moment ca-n "Brokeback Mountain" fără să se sinchisească de fotoreporteri.
Imaginile au fost publicate de cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Septembrie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 30 Sep 2016, 16:10
    O lume nebuna, nebuna, nebuna

    SUA - tara tuturor nebuniilor!

    1
    1

  • paul pe 30 Sep 2016, 16:01
    comentariu

    E bisexual, si?

    1
    1

  • Daniel Bărbulescu pe 30 Sep 2016, 09:30
    Remarcă nevinovată

    ...Debil mintal !

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod