Mickey Rourke își hrănește câinele cu furculița, la cafenea: „Una mie, una ție“

Mickey Rourke își tratează câinele ca pe un copil


În 2012, starul a filmat în România pentru thrillerul "Dead in Tombstone" și a anunţat într-o conferinţă de presă că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.

După ce a văzut că pe străzile Bucureştiului există multe animale fără stăpân, actorul american a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Capitală. Mickey Rourke a mai spus că adăpostul se va numi "The wild dogs of Romania Sanctuary".

Mickey Rourke a spus că doreşte să facă asemenea acţiuni umanitare, deoarece doreşte să realizeze lucruri importante cu viaţa lui, dincolo de actorie.

"Vreau să fac ceva cu timpul meu, care să mă facă să-mi merit aerul pe care-l respir", a spus actorul. "Nu există câini răi, există doar oameni răi", a adăugat acesta.

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din "Golanii/Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din "9 săptămâni şi jumătate" (1986).

Faimos pentru look-ul său masculin, de " tip dur", Mickey ajunsese la un moment dat o epavă, cu chipul malformat de loviturile încasate în ring, dar şi de operaţiile estetice, şi cu corpul răvăşit de steroizi şi de dependenţa de alcool şi droguri.
Actorul s-a antrenat ca boxer amator în tinereţe şi a revenit în ring în anii 1990, pentru trei ani, putându-se lăuda cu o serie de opt meciuri fără nicio înfrângere.

Rourke a renunţat să mai boxeze în urma unor răni la faţă, pentru care a trebuit să sufere mai multe intervenţii chirurgicale. După retragerea din box, el nu şi-a mai găsit locul nici în industria filmului; Rourke nu mai prindea roluri din cauza aspectului fizic şi căzuse în patima alcoolului.

În noiembrie 2014, Mickey Rourke a revenit în ringul de box după mai bine de 20 de ani, înfruntându-l, la Moscova, pe Elliot Seymour, un sportiv cu 33 de ani mai tânăr, pe care l-a învins după numai două runde.
A fost prima partidă de box a lui Mickey Rourke, la peste 20 de ani de la momentul în care el a decis să renunţe la acest sport şi să se concentreze mai mult pe cariera sa cinematografică, jucând în filme ca "Luptătorul/The Wrestler" şi "Eroi de sacrificiu/The Expendables".

Mickey Rourke şi-a început cariera de actor în anii '70 şi a câştigat rapid aprecieri masive din partea criticilor pentru interpretările sale din "Dorinţa" şi "Jocurile Mafiei".
În special în Europa, el a atras atenţia publicului prin personalitatea sa rebelă şi comportamentul său turbulent, notează Mediafax.

În 1991, Rourke s-a lăsat de actorie pentru a deveni pugilist profesionist, însă s-a retras după doar patru ani. După câteva roluri secundare, el a reuşit una dintre cele mai impresionante reveniri pe marele ecran din istoria cinematografiei, cu rolul din drama "Luptătorul", care i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor, un premiu BAFTA şi prima nominalizare la Oscar, în 2009.

Mickey Rourke a fost căsătorit cu Debra Feuer, din 1981 până în 1989, şi cu Carré Otis, din 1992 până în 1998, dar a mai avut şi alte relaţii cu nume sonore, printre care s-au numărat Terry Farrell şi Alicia Douvall.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod