Michelle Pfeiffer, frumoasă şi la 58 de ani: Cum arată vedeta din „Scarface“

Michelle Pfeiffer a pozat la 58 de ani pentru publicaţia Interview Magazine


Următoarele proiecte ale actriţei includ un rol în filmul "The Wizard Of Lies", produs de HBO, şi în drama "Mother!", alături de Jennifer Lawrence, şi o apariţie în remake-ul "Crima din Orient Expres", adaptarea cinematografică a romanului Agathei Christie, împreună cu Johnny Depp, Penelope Cruz şi Daisy Ridley.

"Sunt multe de spus tinerilor despre cum să-şi găsească şi să-şi urmeze pasiunea.

Şi e şi această presiune pentru a avea una. E perfect în regulă să n-ai vreuna. Dar să ai norocul să ştii la o vârstă atât de fragedă ce iubeşti să faci este o binecuvântare. Au fost zile şi încă mai sunt când m-am rugat la zeii filmului. Când am o scenă dură şi mă tem, ridic braţele şi spun: <<Bine, zeii filmului, am nevoie de voi azi>>", a mărturisit actriţa.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino, notează Mediafax.

Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review. Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".

Pfeiffer a jucat şi alături de Robert de Niro în filmul despre mafie "Malavita: o familie criminală" (2013), regizat de Luc Besson, unde a  interpretat rolul unei femei cu tendinţe piromane.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod