Michelle Obama, coperta Glamour

Este pentru prima data, in ultimii 70 de ani, cand revista Glamour reuseste sa puna pe coperta o Prima Doamna a Statelor Unite.
Este pentru prima data, in ultimii 70 de ani, cand revista Glamour reuseste sa puna pe coperta o Prima Doamna a Statelor Unite.

Editorii marturisesc ca au reusit mult mai usor decat si-au imaginat sa o convinga pe Michelle Obama sa pozeze pentru coperta revistei Glamour, editia americana.
Michelle Obama a pozat pentru un numar special, dedicat lunii decembrie. “A purtat o rochie rosie, semnata de Jason Wu, pe care a ales-o singura, din garderoba sa. A fost cuceritoare!”, povesteste redactorul sef de la Glamour, Cynthia Leive.
Se cuvine mentionat ca Michelle Obama a mai purtat creatii ale lui Jason Wu si in alte aparitii publice memorabile: la balul inaugural de investire al lui Barack Obama si in poza de pe coperta Vogue.


Cynthia Leive isi continua povestirile pe situl Glamour , spunand ca a fost surprinzator de usor sa o contacteze si sa ii ceara Primei Doamne sa pozeze. “In cele noua luni care au trecut din momentul in care familia Obama s-a instalat la Casa Alba, presedintia americana s-a deschis mai mult ca niciodata. Casa Alba este un loc unde colegii si prietenii celor doua fetite Obama pot veni fara probleme, este locul unde copiii din imprejurimi pot sa se joace”, povesteste Cynthia Leive.

„Nu stati alaturi de un barbat decat daca acesta va face fericite cu adevarat”

Michelle Obama a raspuns cu nonsalanta intrebarilor puse de editori, a dat sfaturi femeilor, marturisind cu modestie ca acestea sunt doar parerile sale personale, rezultate din propria experienta de viata.
“Cautati mai mult decat frumusetea in sine. Nu stati alaturi de un barbat decat daca acesta va face fericite cu adevarat, iar fericirea adevarata incepe prin a te simti bine in propria piele!” spune Michelle Obama in interviul acordat revistei Glamour.

Redactorul sef de la Glamour mai spune ca Michelle Obama adora sa comunice cu femeile, ca este incantata sa fie contactata si ca de cele mai multe ori, atunci cand nu sunt la mijloc reguli de securitate sau obligatii care rezulta din statutul de Prima Doamna, Michelle Obama este cea mai obisnuita si simpatica femeie! “Nu cred ca exista cineva in SUA care sa merite mai bine decat Michelle titlul de Femeia Anului, din partea Glamour”, afirma Cynthia Leive.

“Nu se poate spune despre Michelle Obama ca se tine dupa moda.
Nu face din aparitiile sale evenimente de <fashion>, cum face Clarla Bruni. Este o femeie eleganta, chiar foarte eleganta, care se imbraca insa cu ceea ce ii vine bine. Isi asuma total stilul vestimentar si declara ca se imbraca asa cum considera ca este potrivit sa se imbrace, fara sa apeleze la sfaturile specialistilor”, povesteste Cynthia Leive.

“A acceptat propunerea de a poza pentru Glamour, dar a cerut sa decida singura ce poarta. Pozele au fost facute in studioul Glamour, unde Prima Doamna a imbracat aceasta rochie de seara, rosie, creatia lui Jason Wu. Am intrebat-o de ce tocmai rochia rosie, desi in sinea mea m-am bucurat mult, pentru ca revista cu Michelle pe coperta este numarul din decembrie, si mi-a spus ca a ales rosul ca un omagiu pentru Mos Craciun! Evident nu am avut replica, pentru ca nici in vis nu imi puteam imagina ca o voi avea pe Michelle Obama pe post de Craciunita pe coperta din decembrie”, povesteste pe blogul sau redactorul sef de la Gamour.
3 Noiembrie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • negrutza pe 9 Nov 2009, 22:41
    simplitate

    Placut de citit articolul, da o nota calda....Mai greu cu comentariile tampiti/te. Pacat.... Nu cred ca asta e rostul acestui site si a comentariilor care se cer. Sa revin :O adevarata doamna a simplitatii si negrutza pe deasupra.

    0
    0

  • ramona pe 4 Nov 2009, 12:48
    referitor la tampiti...

    Mai tampit e cel ce se crede mai presus de tampiti. Revenind la articol, mi s-a parut interesant.

    0
    0

  • alexandra pe 4 Nov 2009, 12:22
    tampiti pe toate drumurile

    De ce oare comenteaza toti agramatii pe siturile astea? Chiar nu mai stie nimeni sa vorbeasca romaneste corect? Tinerii de azi chiar nu au auzit de cratima, de diacritice, de virgule, puncte si alte semne de punctuatie? Inapoiatii astia o sa ne conduca tara la un moment dat? O sa aiba o slujba si o sa castige bani? Si daca da, pe ce merit?? Citeste, fetito, o carte, nu siteuri despre Michelle Obama. Emili cu igrec...

    0
    0

  • emylly pe 3 Nov 2009, 22:07
    super

    de prima data cind am vazuto mia lasat o impresie ff buna ........ E o tipa f deschisa si f discreta o adevarata doamna.............

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod