Michelle Obama a suferit de depresie din cauza pandemiei: Mesajul emoționant pe care l-a publicat pe Instagram

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite le transmite un mesaj de speranță celor care se confruntă acum cu depresia. Postarea sa de pe Instagram te face să nu te simți singură dacă treci prin așa ceva.
Michelle Obama a dezvaluit ca a suferit de o forma usoara de depresie, partial provocata de pandemia de coronavirus, revoltele antirasism din Statele Unite si de politica actualei administratii americane.

Sotia lui Barack Obama a vorbit despre acest subiect saptamana trecuta, intr-un episod din podcast-ul sau: „Stiu ca am o forma de depresie usoara. Nu doar din cauza carantinei, ci si a conflictelor rasiale, si uitandu-ma la aceasta administratie, la ipocrizia ei, zi dupa zi, este demoralizant”, a marturisit ea.
Ganduri negre si probleme cu somnul

Autoarea cartii „Becoming” a dezvaluit ca sufera de tulburari ale somnului fiindca isi face tot timpul griji pentru ceva sau simte o greutate care o apasa.
Marturisirile sale au starnit un val de mesaje de sustinere din partea admiratorilor care si-au exprimat ingrijorarea pentru fosta Prima Doamna, scrie Elite Daily.

Joi, 6 august, Michelle Obama a revenit asupra acestui subiect. Ea a publicat pe Instagram un mesaj emotionant in care le-a multumit tuturor celor care o sustin: „Sunt bine”, a scris ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
18 August 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod