Michael si calvarul acuzatiilor de pedofilie

O inregistrare socanta, in care Michael Jackson se apara in timpul unui interogatoriu la care a fost supus de politie in martie 1996, a fost descoperita si publicata de News of the Wold.
O inregistrare socanta, in care Michael Jackson se apara in timpul unui interogatoriu la care a fost supus de politie in martie 1996, a fost descoperita si publicata de News of the Wold.

Era vorba despre un proces civil intentat de cativa fosti angajati care pretindeau ca au fost concediati in mod nedrept. Cu toate ca audierea nu avea nicio legatura cu acuzatiile de pedofilie formulate pentru prima data cu trei ani in urma, cei care il interogheaza nu se pot abtine sa nu aduca subiectul in discutie.  

Michael rade nervos si isi acopera fata cu mainile in timp ce este interogat in legatura cu Jordy Chandler, Macaulay Culkin (vedeta seriei „Singur acasa”) si Brett Barnes.
Parca nu-i venea sa creada ca trece din nou prin cosmarul de care spera sa fi scapat cu trei ani in urma.

Fostii sai angajati il amenintasera ca vor povesti lucruri despre modul „neadecvat” in care se purta cu micutii care locuiau ocazional la Neverland. In timpul audierii, Michael pare ca nici macar nu stie cu ce ocupa fiecare dintre acuzatorii sai.  

La un moment dat, pus in fata unor insemnari pe care le facuse cu ceva timp in urma, Michael  spune ca este vorba despre o lista. „Cand ma enervez, scriu o lista cu ceea ce as vrea sa spun pentru a clarifica lucrurile. Pentru ca ajungi la un punct in care te saturi de minciunile pe care oamenii le spun despre tine.
M-am saturat de astfel de situatii, in care oamenii spun numai minciuni despre mine. Vreau sa clarific lucrurile astea”
, spune Michael.

Precizeaza ca nu este homosexual, ca nu isi albeste pielea si ca este mandru ca este negru. Vezi intreaga inregistrare aici:



Video: Newsofthewold.co.uk

O serie de 22 de fotografii oficiale, realizate de politisti in timpul perchezitiei facute la Neverland in noiembrie 2003, au aparut pe internet. La prima vedere este socanta dezordinea extraordinara, sute de obiecte fiind aruncate pe jos, intr-un strat care ajunge anchetatorilor uneori si pana la genunchi. Avand in vedere faptul ca mai multi angajati facusera deja un „raid” prin casa, inaintea politistilor, devine de inteles.


Cateva menajere primisera instructiuni sa arda tot ce ar fi putut avea un caracter compromitator in viziunea anchetatorilor care se ocupau de acuzatiile formulate impotriva megastarului in 2003. Pe 18 noiembrie, dupa trei luni de ancheta, politia americana lansase o vasta operatiune de perchezitie la Neverland, celebra ferma a starului american. Pe 20 noiembrie, Michael Jackson s-a predat organelor de politie si a fost arestat. A petrecut peste o ora in detentie, fiind eliberat apoi pe cautiune.

In raportul politiei a fost consemnata o lunga lista cu jucarii si alte diverse obiecte destinate copiilor, posterele cu Shirley Temple (despre care s-a scris ca ar format chiar un altar) si un dulap plin cu medicamente.
Anchetatorii au mai gasit si diverse reviste in care apareau poze nud, carti despre dezvoltarea copiilor (inclusiv despre dezvoltarea sexuala) si postere cu diversi eroi din filme si seriale de desene animate.

Vezi toate cele 22 de fotografii in galeria foto.

Foto: Eroteme.co.uk
24 Iulie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dorina pe 27 Iul 2009, 00:10
    MICHAEL

    Nici eu nu am fost un fan Michael. Dupa ce am auzit vestea ca a murit am citit despre el articole, i-am ascultat interviurile si apoi in sfarsit i-am ascultat piesele. Ascultandu-i muzica am plans pentru prima data in viata cand ascult un cantec pe care nu-l inteleg complet (engleza mea nu e prea buna), am simtit durerea lui la vederea copiilor suferinzi ce apar in videoclipurile sale, am suferit pentru el cand am vazut declaratiile lui cu privire la acuzatiile ce i-au fost aduse in anul 1993 am ras cu pofta cand i-am vazut pozele in care el rade. Daca regret ceva a fost ca nu am fost la spectacolele lui, ca nu am inteles mai devreme ce inseamna sa simti durerea altora, sa ma daruiesc pentru altii, sa iubesc oamenii si sa iubesc viata, sa iubesc chiar si atunci cand primesc in schimb numai dezamagire. Abia acum pot sa rad cu pofta cu care radea el in poze. Daca oamenii i-ar asculta muzica n-ar mai avea timp sa arunce cu noroi in imaginea lui. Sinceritatea, omenia, recunostinta nu se vor intalni niciodata cu mediocritatea, criticismul si prostul gust. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a creat un asemenea geniu. Urarile pe care el le-a facut fiului sau cand acesta implinea doi anisori sper sa ma insoteasca intotdeauna: "Iti doresc sa inveti ce inseamna perseverenta, increderea si sensul adevarat al succesului care este dragostea. Depinde de tine ca sa reusesti in tot ce iti doresti in viata." (Pro-TV).

    1
    0

  • GABRIEL pe 26 Iul 2009, 21:02
    MICHAEL

    lumea in care ai trait nu te-a meitat ai fost si vei ramine un rege vei ramine vesnic in inimile noastre te vom iubi mereu

    1
    0

  • dana pe 26 Iul 2009, 13:21
    michael

    se pare ca lucrurile nu vor inceta prea curand..nu am fost un fan michael insa recunosc ca imi placeau o parte din melodiile lui fara insa sa ma intereseze prea mult omul si nu artistul.. cand am auzit prima data acuzatiile am tins sa le dau crezare, fiind "ajutata" si de stilul sau excentic..insa odata cu moartea lui am inceput sa ascult mai atenta mesajele pieselor lui, sa il analizez cu interes in interviurile date si cred, dupa toate acestea, ca a fost un copil traumatizat, cu o foarte mare sensibilitate care a ajuns un om matur din punct de vedere fizic dar care emotional a ramas la nivelul copilului care nu a avut copilarie si pe care incearc a sa o redobandeasca prin toate caile posibile.. insa pentru oameni este greu sa inteleaga starea aceasta de inocenta si sensibilitate pe care o confunda cu propriilor lor perversiuni.. imi pare rau ca nu am putut aprecia un om care a avut un destin urias.. si pe care nu il poate duce oricine..

    1
    0

  • mariana pe 25 Iul 2009, 23:30
    michael iubea copiii

    michael iubea copiii iar lumea rea profita de pe urma asta si l-au folosit ca scop de profit insa el isi manifesta imensa lui iubire fata de copii in toate modurile,chiar a si facut acte de caritate pt copii si la noi in romania un parc si multe alte acte de iubire nu de ce se insinueaza de rai,nu a avut liniste cat a trait nici acum nu se stie sigur daca a fost omorat,pacat de asa mare om!

    2
    0

  • cecs pe 25 Iul 2009, 20:06
    michael

    Oare chiar nu va mai saturati sa aruncati cu atata noroi????? Mi-e scarba si sila de toate comentariile astea. Michael nu a fost nimic din ceea ce se tot spune sau se tot spune. A fost un om extraordinar si asa va ramane. Nimeni nu-l va depasi in tot ceea ce a facut BUN pe lumea asta. Michael R.I.P. in pace.

    1
    0

  • Tatiana pe 25 Iul 2009, 14:04
    MJ

    Michael a fost cel mai super,am privit concertul din 1992 de la Rominia si vreau sa spun ca nimeni niciodata nu va fi ca el,toate acuzatiile ce i-au fost date sunt niste prostii,sper sa nu le fie bine celor ce au inventat toate aceste snoave.

    1
    0

  • marinaky pe 24 Iul 2009, 20:10
    I LOVE MICHAEL.J.

    michael jackson, te-ai nascut intr-o lume rea, care nu te-a meritat.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod