Michael Jackson, modelul cu care a crescut Macaulay Culkin: „Nu eram îndrăgostit de el. Eram prieteni“

Starul din „Singur acasă“ a povestit despre abuzurile la care îl supunea tatăl său şi despre cum i-a schimbat viaţa prietenia cu Michael Jackson.

Copilăria nefericită în care a fost abuzat de tatăl său l-a marcat pe Macaulay Culkin. Într-un interviu pentru podcastul WTF realizat de Marc Maron, actorul în vârstă de 38 de ani a vorbit despre această perioadă din viaţa sa şi despre cât de mult l-a ajutat prietenia cu Michael Jackson, pe care l-a numit cel mai bun prieten al său.

Starul din "Singur acasă" a început interviul vorbind despre activitatea sa din ultimele două decenii, în care a jucat în "Party Monster" (2003), a înregistrat voce pentru seria de animaţie "Robot Chicken" şi a cântat cu trupa lui, The Pizza Underground.

Actorul îşi împarte acum timpul între New York şi Paris, unde preferă să stea departe de ochii fanilor americani. "Am crezut că nimeni nu mă va recunoaşte acolo, dar ceea ce s-a întâmplat a fost că tot m-au recunoscut, dar nu le pasă", a spus el amuzat despre viaţa la Paris.

Culkin îşi petrece timpul în capitala Franţei pictând, scriind şi întâlnindu-se cu prietenii şi cu iubita lui, Brenda Song, în vârstă de 29 de ani şi spune că are toate motivele să fie fericit: "Sunt un tip aproape pensionat la 30 de ani care umblă cu o baghetă sub braţ.
Duc o viaţă bună."


Înainte de a ajunge la această linişte care-i permite să se bucure de farmecul vieţii, Culkin a avut şi zile negre, iar din păcate acestea au venit încă din copilărie, când ar fi trebuit să fie cel puţin la fel de fericit ca orice copil normal. El era o vedetă, toată lumea îl adora, însă nimeni nu ştia în ce iad trăia. Din fericire, prietenia cu Michael Jackson a fost salvarea lui.

Culkin l-a cunoscut pe Michael în timp ce lucra la producţia "The Nutcracker" şi au început să ţină legătura imediat după lansarea comediei de mare succes "Home Alone", relatează site-ul Throw Backs.
"Eram prieteni. De fapt am fost cei mai buni prieteni o vreme, până când am crescut. A fost o prietenie justificată", a spus el. "Îi plăcea cum eram. Îi plăcea să fie copil. Adora să fie copil cu mine. Îi plăcea să fie alături de copii şi niciodată nu mi s-a părut ciudat", a continuat actorul.

Gândindu-se probabil la acuzaţiile de pedofilie la adresa megastarului, Macaulay Culkin a precizat: "Niciodată nu m-am simţit ciudat. A fost aşa cum a fost. Îl vedeam aşa cum era el. N-am fost îndrăgostit de el.
Eram prieteni."


După moartea lui Michael în 2009, Culkin a rămas aproape de fiica acestuia, Paris, acum în vârstă de 19 ani, al cărei naş de botez este. "O protejez mult. O iubesc", a spus el, adăugând că nu mai vrea să mai vorbească despre ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2018
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 2 Iul 2018, 20:40
    Un tip ratat din toate punctele de vedere

    Acest actor a fost un copil dragutz care a fost exploatat de parinti pentru ca asta sustine el, poate ca parintii au gresit dar daca nu ar fi fost ei sa il impinga de la spate ar fi fost un cersetor in lume. De ce nu apreciaza sansa divina care i s-a oferit. Sigur durerea duce la succes si invers dar daca nu i-ar fi dat viata nu ar fi fost om sau cine a ajuns. sa fie recunoscator parintilot. Cat despre MJ el a avut foarte mult talen si a ajuns ratat datorita iluziilor mentale ca el este mai bun decat oricine cand de fapt era doar un om prost inteles. RIP. Si cam atat nu mai idolizati oamenii capriciosi si Culkin e unul dintre ei ca orice vedeta .

    0
    0

  • anonim pe 1 Iul 2018, 12:19
    cei doi au colaborat pentru un cantec ramas astazi in istorie!

    black or white! din 1991 vi-l amintiti cred! cu siguranta! macaulay culkin apare pentru cateva secunde! cand john goodman! este aruncat in jungla cu tot cu scaun! si danseaza canibalii in jurul lui! michael jackson iubea enorm chestiile astea! voia sa ii faca pe negri sa nu se mai certe sau sa se bata cu cei albi! el iubea si natura! are doua cantece superbe pe aceasta tema! what's about us! human nature! sau iubea oamenii indiferent ca erau saraci sau bogati! vezi man in the mirror! sau pentru cei care se simteau singuri de asemenea you're not alone! remember the time de asemenea un cantec colosal! smooth criminal! dirty diana! who is it! dangerous! in the closet! genial michael jackson! doamne ca el nu o sa mai fie nimeni! asa! da bine ca ridicam in slavi pe cei tineri este si normal! ei fac muzica acum! artistii batrani majoritatea au renuntat! desi sunt unii care fara muzica nu pot trai! fiind obisnuiti cu fanii cu concertele etc generatia asta in varsta nu a apucat ce au apucat acum cei tineri! dar nici cei tineri nu au apucat vremurile celor in varsta! cand cantau unde apucau! nu ca acum! sa ajungi vedeta prin pile sau prin relatii!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod