Michael Jackson, din culise

Iubita secreta, inmormantarea, dependenta, dar si presupusele planuri de viitor. In ultima vreme au aparut o serie de informatii care mai de care mai impresionante. Dar, despre ce este vorba?
Iubita secreta, inmormantarea, dependenta, dar si presupusele planuri de viitor. In ultima vreme au aparut o serie de informatii care mai de care mai impresionante. Dar, despre ce este vorba?

Inmormantarea lui Michael, un spectacol cu bilete la intrare


Constienti de numarul mare de fani care vor sa participe la inmormantarea Regelui muzicii pop, apropiatii artistului au pus bazele unei loterii... macabre. Doritorii s-au inscris online si daca au avut noroc, au castigat un bilet gratuit. Inscrierile online pentru biletele oferite de organizatori au generat o adevarata isterie. Peste 1,6 milioane de oameni si-au incercat norocul, dorindu-si sa fie prezenti la ceremonia de 90 de minute si sa-l conduca pe Michael Jackson pe ultimul drum.

Norocosii posesori ai biletelor gratuite sunt mult prea putini fata de multimea imensa de admiratori ai lui Michael.
Cei alesi de calculator au primit email-uri prin care erau instiintati cum pot intra in posesia biletelor.

Multi dintre necastigatori, se tem politistii, vor incerca sa ajunga in preajma arenei Staples Center, ignorand interdictiile impuse de autoritati. Aproape 1 milion de oameni s-ar putea imbulzi pe strazile din Los Angeles, dupa estimarile unora, mai ales ca biletele de la toate cursele de avion spre Los Angeles sunt vandute pentru urmatoarele doua zile.

Producatorul ceremoniei, care are in mana si fraiele in seara de gala a premiilor Grammy, a declarat ca, totusi, va fi o ceremonie fara surle si trambite. Cele cateva mii de norocosi care au castigat un bilet ii vor vedea pe apropiatii lui Michael, persoane care au jucat un rol in viata megastarului, vorbind despre ce a insemnat artistul pentru ei.

Politia din Los Angeles va bloca mai multe artere din jurul Arenei Staples Center si, in functie de numarul oamenilor care se va aduna, ar putea sa inchida si mai multe strazi.

Apropo de gratuitatea acestor tichete, trebuie precizat ca si de aici s-a nascut o noua afacere.
Se pare ca, in acest moment, pe piata neagra un bilet valoreaza in jur de 15000 de dolari.

In afara ceremoniei publice, ultimele informatii oficiale care au venit precizeaza ca va avea loc o ceremonie privata, a familiei, care se va desfasura inainte. Se pare, insa, ca in urma unui conflict izbucnit intre membrii familiei Jackson, mama megastarului ar fi decis sa anuleze ceremonia privata. Fratii si tatal lui Michael doreau construirea unui altar in memoria acestuia, la ferma Neverland, idee careia i s-au opus mama si surorile lui.

Pe de alta parte, fratii Jackson ar fi dorit o ceremonie de inmormantare in cadrul careia trupul neinsufletit al starului sa poata fi vazut si insotit de un cortegiu pe strazi, in mod similar ceremoniei organizate la moartea Printesei Diana.

Aceste planuri s-au lovit insa de opozitia mamei, Katherine, in varsta de 79 de ani, care a considerat ca o ceremonie cu sicriul deschis ar fi macabra si daunatoare pentru cei trei copii ai vedetei.

"Familia este extrem de divizata in ceea ce priveste ceremonia.
Pe de o parte sunt fratii, care vor cu totii sa cante si sa transforme ceremonia intr-o extravaganta a showbiz-ului, in timp ce, de cealalta parte, se afla Katherine, care este o femeie extrem de religioasa si care este decisa sa nu lase inmormantarea sa se transforme intr-un circ"
, a declarat un prieten al familiei, citat de Stirile Pro TV.ro.

Fratii doreau ca locul de veci al lui Michael sa fie la Neverland, insa restul familiei nu l-a vrut acolo, din motive necunoscute.
6 Iulie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alimar pe 26 Sep 2009, 06:28
    burcin

    BUNA ZIUA! Pe yahoo messenger au fost transpuse cuvintele noastre finca apreciem munca actoriceasca talentul si dragostea pentru arta si subiectul filmului a Pe messenger au ajuns franturi de fraze dar ei au jucat formidabil confundandu-se fictiunea cu realul O zi buna si cu succes la administratia acestui forum care este partinitor

    1
    0

  • Facaru Ionelei pe 27 Iul 2009, 15:37
    ionela

    Mori fa!!! Manelista si agramata lu mata.

    1
    0

  • ionela pe 8 Iul 2009, 11:20
    pt. cel mai bun rege al muzici pop M.J

    PANA CAND NU AM AUZIT VESTEA CA EL A MURIL NUMELE MICHAEL JACKSON SPUN CU RUSINE K PT MINE NU PREA INSEMNA,DAR DIN ACEL MONENT CAND AM AUZIT ACEST LUCRU SI LAM CONSTIENTIZAT AM SIMTIT CA MISA RUPT O PARTE DIN MINE.SI ACUM NU FAC ALCEVA DECAT SAL PLANG SI SA IMI PARA RAU CA NU LAM APRECIAT SI NU LAM IUBIT ATAT CAT TREBUIE CAT A TRAIT.VA RAMANE UN GOL IN INIMA MEA SI CU SIGURANTA IN INIMILE TUTUROR FANILOR SAI.IS THE BESST OF KING POP MISIC.I LOVE YOU:x::x:x:MICHAEL JACKSON:X:x:X;X.PT FAMILIA SI PT COPILASI LUI POT SA LE SPUN CA AU AVUT UN FIU,UN FRATE SI UN TATA DE MARE VALOARE CARE NU VA FI INVINS DE NIMENI DE ACUM IN COLO.CONDOLEANTE!!!NE VEI RAMANE IN SUFLET FOREVER1MULTUMIM CA AI EXISTAT SI INCA VEI EXISTA MEREU IN INIMILE SI IN SUFLETELE NOASTRE.I LOVE YOU, M.J!!!JACKO-LOVE(TE IUBIM)!!!

    1
    0

  • Byanca pe 7 Iul 2009, 15:30
    Regele Michael

    Michael ai fosat esti si vei ramane in sufletul nostru Te iubim, nu te vom uita NICIODATA

    1
    0

  • Reli pe 7 Iul 2009, 09:39
    Michael unicul

    A fost un geniu si a avut soarta geniilor - a fost devorat de vulg. Rautatea, invidia, lacomia nu sunt comune numai romanilor.

    1
    0

  • miki_mouse pe 7 Iul 2009, 09:38
    michael

    nu, muzica lui nu se va pierde nicioada. RIP Michael! un artist desavarsit!

    1
    0

  • Maria pe 6 Iul 2009, 22:26
    :-

    mi`e dor de el...park s`a destramat cv...muzica se pierde incet..incet...:((

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod