Michael Douglas: Val Kilmer are cancer la gât. Cum arată acum actorul

Michael Douglas susţine că Val Kilmer suferă în secret de cancer şi că boala ar putea fi localizată la nivelul gâtului sau limbii.

Actorul în vârstă de 72 de ani - care a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010 - afirmă că fostul său coleg de platou suferă, în prezent, de această boală necruţătoare, relatează Mediafax.

Într-o discuţie de tipul Q&A (Question&Answers/ Întrebări&Răspunsuri) cu prezentatorul TV Jonathan Ross, în cadrul evenimentului "An Evening with Michael Douglas/ O după-amiază cu Michael Douglas", desfăşurat în Londra, actorul a vorbit despre filmările pentru pelicula "The Ghost in the Darkness/ Umbra şi întunericul" (1996), în care a jucat alături de Val.

"Filmul nu a ieşit atât de bine precum mă aşteptam, dar m-am simţit bine.

Val a fost un tip minunat care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau aşa bine pentru el. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", a spus Douglas, citat de Daily Mail.

În luna ianuarie a anului trecut, Val Kilmer, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer. El a fost fotografiat după externarea din spital, în timp ce purta la gât un dispozitiv aplicat după operaţia de traheostomie.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a scris: "Sunt extrem de bine.
Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru. Mă simt bine. Ar trebui să menţionez că nu am cancer"
.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod