Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au aceeași zi de naștere: 20 de imagini inedite din viața lor de cuplu

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de 19 ani


Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au despărțit în august 2013 și au ajuns în pragul divorțului după ce amândoi au trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Actorul a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

După etapa dificilă a vindecării actorului de cancer, cele două staruri s-au împăcat, apoi și-au reînnoit jurămintele.

În noiembrie 2018, Michael Douglas a sărbătorit 50 de ani de carieră pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, unde a primit o stea, alături de cea a tatălui său, Kirk Douglas.

Starul a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street" (1988).

Din palmaresul lui Michael Douglas mai fac parte trei Globuri de Aur, între care trofeul Cecil B. DeMille Award, primit în 2004, un Primetime Emmy, două trofee César şi unul David di Donatello. A primit premii onorifice la Karlovy Vary, San Sebastián şi din partea American Film Institute.

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de televiziunea ABC între anii 1972 şi 1976.

Catherine Zeta-Jones a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Mariette într-o producţie a postului ITV, "The Darling Buds Of May" în 1991, la vârsta de 22 de ani.

Acel succes i-a adus apoi roluri principale în filme precum "The Mask Of Zorro" şi "Entrapment".
În 2003, Catherine Zeta-Jones a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar graţie interpretării personajului Velma în musicalul "Chicago".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod