Michael B. Jordan, cel mai sexy bărbat din lume în 2020: „Femeile din familia mea sunt mândre de asta“

Actorul american, desemnat de revista People cel mai sexy bărbat din lume în acest an, a dezvăluit cum se simte după ce a primit acest titlu și ce planuri de viitor are.
Ce diferenta pot face cativa ani in viata unui om! – scrie People. In 2013, actorul Michael B. Jordan, atunci in varsta de 26 de ani, era inclus de cunoscuta revista in randul vedetelor care merita urmarite dupa prestatia lui apreciata din „Fruitvale Station”. Acum, la sapte ani de atunci, el a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata din 2020.

„Mama si tata au sacrificat atat de multe”


„E un sentiment fain. Lumea a facut mereu gluma aia cu ‘Mike, asta-i probabil singurul lucru pe care n-o sa-l poti obtine’.
Dar este un club bun din care sa faci parte”, a marturisit el intr-un interviu publicat de People.

Jordan, in varsta de 33 de ani, are la activ mai multe roluri remarcabile in productii precum „Fahrenheit 451”, „Black Panther” si „Creed” si se afla in plina ascensiune la Hollywood. Compania lui de productie cinematografica, Outlier Society Productions, s-a numarat printre primele care au aplicat principiul incluziunii, folosind distributii si echipe de productie in care diversitatea este incurajata.
In plus, actorul a sustinut miscarea sociala Black Lives Matter si s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA.

„Cred ca exista un timp si un loc potrivit pentru orice. Mi-am ales momentele care sa aiba cel mai mare impact. Cu totii putem actiona, mari sau mici, pentru a crea schimbarea pe care dorim sa o vedem”, a spus Michael. Continua să citesti pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod