Mica mare schimbare de look

Ştiu că vremea şuviţelor a trecut o dată cu vara, dar vremea schimbărilor e binevenită oricând îţi face bine. Cam aşa s-a întâmplat şi cu pleata mea cea atent îngrijită şi crescută

640Ştiu că vremea şuviţelor a trecut o dată cu vara, dar vremea schimbărilor e binevenită oricând îţi face bine. Cam aşa s-a întâmplat şi cu pleata mea cea atent îngrijită şi crescută ani la rând, dezmierdată cu ulei de cocoş şi pieptănată cu perii de saloane sofisticate. Fuse şi se duse!

Nu, nu asta este starea mea de spirit acum. Asta a fost imediat ce am simţit strop de decolorant pe părul meu. Am simţit cum mă topesc şi eram gata gata să izbucnesc într-o criză de plâns.

Pentru că da, ştiam că nimic nu se compară cu greutatea şi strălucirea unui par natural. Doar că ce era făcut, era bun făcut. Cu toate astea, m-am lăsat pe mâna stilistului care m-a privit cu interes şi mi-a spus: "Ai un par superb, doar că ar arata minunat cu nişte highlights-uri. Iar dacă ne-ai lasa să îţi schimbăm şi puţin formă, ar fi perfect. "

Am fost de acord, normal, mai ales că vorbea cu atâta pasiune încât m-am gândit că şi ştie ce face. Şi a ştiut! Bine de tot! Imediat după minutul de panică, pe măsură ce-mi usca părul, fruntea mi se relaxa şi la fel şi nervii.

Mi-a adus lumina în par şi pe faţă. Eu sunt foarte mulţumită şi încă o dată, constat cu surprindere şi deosebită plăcere, cât sunt de norocoasă. Pentru că puteam să am ghinionul să pic pe mâna cui nu trebuie. Iar un par odată decolorat, decolorat şi tern rămâne. Vouă cum vi se pare? Va place cum îmi şade? :))))

www.adelapopescu.eu

photo 3 photo 5 photo 2 photo 4 photo 1

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod