Metoda care o ajută pe Elle Macpherson să aibă un abdomen perfect plat la 54 de ani


Supermodelul australian în vârstă de 54 de ani a dezvăluit cum reuşeşte să aibă un abdomen perfect tonifiat

 

Într-un editorial publicat în luna mai de Get The Gloss, Macpherson a dezvăluit şi cum îşi întreţine picioarele pentru a le feri de celulită. Ea a scris că apa, yoga, somnul şi sauna sunt esenţiale pentru ca picioarele ei să arate perfect, precizând că a scos din dietă produsele de panificaţie, zahărul şi sarea, care o făceau să-şi simtă picioarele grele şi a adoptat o dietă alcalină.

"Se pare că dieta afectează modul în care arată şi în care îţi simţi picioarele. În trecut, când consumam zahăr, sare şi făină, picioarele mele erau mai grele"
, a scris Macpherson.

"Când dieta mea este predominant alcalină şi mănânc îndeosebi legume şi beau multă apă, forma picioarelor mi se schimbă, cu siguranţă", a continuat ea.

Elle a explicat că, în general, se bazează pe beneficiile plantelor şi consumă zilnic, dimineaţa şi seara, câte două linguriţe din pudra energizantă Super Elixir. Produsul lansat de brandul ei conţine 45 de nutrienţi extraşi din plante care îmbunătăţesc aspectul pielii şi întăresc ţesuturile, scrie Daily Mail.

Dacă simte că picioarele sale sunt grase, vedeta scapă de retenţia de lichide reducând consumul de alte băuturi în favoarea apei şi face sport în aer liber. În plus, mai ales seara, când stă întinsă pe canapea, îşi fixează picioarele în sus, rezemate de perete, pentru a preveni retenţia de fluide şi pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui, o tehnică mai veche, dar eficientă.

În ce priveşte celulita, Elle Macpherson are o abordare simplă: alternarea duşurilor calde cu cele reci ajută la drenarea sistemului limfatic şi la îmbunătăţirea texturii pielii, scrie ziarul britanic.
Vedeta foloseşte şi o loţiune nutritivă.

Recent, supermodelul a prezentat unul dintre cele mai bune exerciţii pe care le face pentru picioare: "Sunt destul de norocoasă că trăiesc la mallul mării, merg mult prin apă mai mult sau mai puţin adâncă. Rezistenţa apei este un mod fantastic de a-mi tonifia picioarele şi să combat retenţia de lichide", a spus Elle. Iar atunci când lucrează, vedeta încearcă să stea aşezată pentru scurt timp şi să fie cât mai activă.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).

Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.
Vedeta se despărţise de Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

În vara anului trecut, presa britanică a scris că Macpherson s-a despărţit de soţul ei. Jeffrey Soffer e un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare. Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod