Mesajul Reginei Angliei după ce a renunțat la aparițiile publice: „Nimeni nu poate încetini trecerea timpului“

Suverana Marii Britanii a absentat de la întâlnirea cu Sinodul General al Bisericii Anglicane.
Suverana Marii Britanii a lipsit duminica de la ceremonia organizata cu prilejul Remembrance Day, de la monumentul Cenotaph, din Londra, din cauza unor dureri de spate. Regina a absentat marti si de la intrunirea Sinodului General al Bisericii Anglicane.

Este pentru prima data in ultimii 51 de ani cand Elisabeta a II-a, care e si Guvernator Suprem al Bisericii Anglicane, nu participa la intrunirea Sinodului, relateaza People. Suverana in varsta de 95 de ani a fost reprezentata la eveniment de fiul ei cel mai mic, Printul Edward.

Regina si-a motivat absenta printr-un mesaj emotionant, in care face referire si la sotul ei, Printul Philip, decedat in aprilie la varsta de 99 de ani.
„Este greu de crezut ca au trecut 50 de ani de cand eu si Printul Philip am participat la prima reunire a Sinodului General. Nimeni nu poate opri trecerea timpului”, a scris ea.

Mesajul adresat Bisericii


Intrunirea Sinodului General are loc o data la cinci ani si coincide cu alegerile eparhiale.

Regina a multumit Bisericii pentru ca ofera speranta prin inovatie in timpul pandemiei de COVID-19. „Desigur, in societatea noastra foarte diversa si moderna starea natiunii depinde de contributia oamenilor din toate credintele si a celor fara una.
Dar pentru credinciosi ultimii ani au fost foarte grei, cu restrictii fara precedent in accesul la confort si la rugaciunea publica. Pentru multi a fost o perioada de anxietate, de durere si de oboseala”, a transmis suverana. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod