Mesajul emoționant scris de John Travolta în ziua în care fiul său ar fi împlinit 27 de ani: „La mulți ani, fiul meu, te iubesc!“

Actorul și soția lui, Kelly Preston, au suferit foarte mult după moartea fiului lor


Travolta a fost devastat multă vreme după această nenorocire. "Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra pe Jett în viaţă. Am văzut că încă mai avea puls, chiar dacă era slab, şi am făcut tot ce am putut. I-am făcut respiraţie artificială timp de 20 de minute", a declarat el atunci.

Tragedia a ridicat câteva întrebări legate de convingerile religioase ale actorului, membru al bisericii scientologice.

Travolta şi soţia lui au răspuns afimaţiilor care îi acuzau că au refuzat să accepte că fiul lor era autist, întrucât această afecţiune nu este recunoscută de religia lor. Ei au repetat faptul că Jett suferea de sindromul Kawasaki, care conduce la apariţia mai multor maladii cardiace.

Biserica scientologică consideră că bolile mintale nu există şi a încercat de mai multe ori discreditarea psihiatriei şi a terapiilor medicamentoase. Bazându-se pe teoriile enunţate de fondatorul ei, L.
Ron Hubbard, cultul scientologic consideră maladiile mintale o problemă psihosomatică şi susţine că ele pot fi vindecate pe cale spirituală.

Cultul scientologic, privit ca o sectă în multe ţări europene, a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Cultul are statut de întreprindere comercială şi milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente.
Adepţii acestei religii, printre care se numără și alte nume cunoscute de la Hollywood, cel mai important fiind Tom Cruise, trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

După episodul traumatizant al pierderii copilului, Travolta povestește că el și soția sa, Kelly Preston, au pus mereu familia pe primul plan. "Copiii noștri ne mențin pofta de viață. Viitorul lor este foarte important pentru noi", a spus el.

Kelly şi John Travolta s-au cunoscut 1987, în timp ce filmau pentru "The Experts", notează Daily Mail.
Atunci când s-a îndrăgostit de viitorul soţ, ea era căsătorită cu Kevin Gage. Kelly şi Kevin au divorţat la scurt timp, în 1987, după un mariaj de doi ani, iar în 1991 actriţa s-a căsătorit cu Travolta.

Kelly și John au o fiică, Ella, în vârstă de 18 ani, și un fiu, Benjamin, în vârstă de opt ani.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod