Mesajul emoționant scris de John Travolta în ziua în care fiul său ar fi împlinit 27 de ani: „La mulți ani, fiul meu, te iubesc!“

În ziua în care fiul său, Jett, ar fi împlinit 27 de ani, John Travolta a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Pe 2 ianuarie 2009, Jett Travolta a murit din cauza unui atac vascular, la doar 16 ani. Fiul cel mare al actorului John Travolta suferea de autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o afecțiune autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză în timp ce se afla cu familia în vacanță, în Bahamas. El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.

John Travolta a postat pe Instagram un mesaj emoționant sâmbătă, în ziua în care fiul său ar fi împlinit 27 de ani: "O pictură pe care un fan a făcut-o fiului meu, Jett! La mulți ani, fiul meu, te iubesc!".

Fanii actorului au fost și ei emoționați de această postare și au scris numeroase comentarii pentru a-l sprijini, scrie site-ul VT.

"Fiul meu s-a născut pe 12 aprilie... eram în salonul alăturat de cel al soției tale când Jett s-a născut... spitalul Halifax 1992... weekend de la mulți ani... Alex & Jett", a scris cineva. "Un suflet frumos care înflorește și e fericit să ne vadă de Dincolo! E o imagine foarte frumoasă! La mulți ani, Jett!", a scris altcineva.



Travolta a mărturisit că familia și Scientologia l-au ajutat să supraviețuiască după moartea fiului său.

În memoria acestuia, el a înființat Jett Travolta Foundation, o organizație non-profit care ajută copiii cu nevoi speciale.

"A fost cel mai rău lucru din viața mea. Biserica nu ne-a lăsat deloc timp de doi ani. Nu știu dacă aș fi reușit să trec prin asta fără sprijinul lor", a declarat actorul, citat de US Weekly. "Biserica noastră este cel mai important lucru care ne ține cu picioarele pe pământ", a mai spus el.

"Jett a fost cel mai minunat fiu pe care orice părinte şi l-ar dori vreodată şi a luminat vieţile persoanelor pe care le-a cunoscut.
Suntem îndureraţi şi regretăm că timpul petrecut cu el a fost atât de scurt. Vom preţui momentele trăite alături de el pentru tot restul vieţilor noastre"
, au scris părinţii îndureraţi într-o declaraţie postată pe site-ul travolta.com. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod