Mesajul emoţionant al unei vedete care luptă cu cancerul: Olivia Newton-John nu mai poate să meargă

Actriţa în vârstă de 68 de ani, diagnosticată pentru a doua oară cu cancer, a dezvăluit că îşi doreşte mult să joace tenis, dar nu mai poate să meargă.

În primăvară, când anunţa că este din nou bolnavă de cancer, Olivia Newton-John îşi păstra optimismul şi spunea că se simte bine. După 25 de ani, cancerul a recidivat - un reprezentant al vedetei a confirmat că durerea de spate pe care o simţea în ultima perioadă era de fapt un simptom al cancerului mamar. Actriţa a urmat mai multe şedinţe de radioterapie şi tratamentele naturiste.

Într-un interviu acordat recent ediţiei australiene a emisiunii "60 Minutes", vedeta a dezvăluit că pentru o perioadă nu a mai putut să meargă, iar acum face doar câţiva paşi, pe distanţe scurte.

"Vreau să joc din nou tenis. Vreau să pot merge din nou pe plajă. Pe măsură ce mă fac bine, pot să merg mai mult", a spus actriţa.

Olivia Newton-John a mai spus că soţul ei, John Easterling, o ajută cu un tratament alternativ, bazat pe marijuana administrată în scop medical, pentru atenuarea durerilor. "Soţul meu e dedicat tratamentelor naturiste, aşa că a cules cannabis şi a făcut tinctură pentru mine, ca să-mi reducă durerile şi inflamaţiile", a declarat actriţa.
"E o plantă detestată atâţia ani, dar care de fapt e magică şi miraculoasă (...). Ar trebuie să fie disponibilă pentru oricine", a adăugat ea.

În pofida luptei agonizante pe care o duce cu "inamicul" care s-a întors după mai bine de două decenii, actriţa nu şi-a pierdut optimismul şi a transmis un mesaj emoţionant: "Am avut şi am o viaţă uimitoare. Aşa că nu am de ce să mă plâng, chiar nu am. Fiecare trece prin câte ceva. Toţi avem ceva prin care trebuie să trecem în viaţă, iar asta a fost provocarea mea."

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer la sân prima oară în 1992, la scurt timp după ce tatăl ei a murit de cancer, fiind nevoită să-și întrerupă cariera.


Această experiență dificilă a afectat-o profund, artista devenind militantă pentru cercetările împotriva cancerului și detectarea precoce a maladiei. Fondurile pe care a reușit să le strângă și donațiile sale au permis deschiderea centrului Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre din orașul Melbourne (Australia).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod